keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vaunuilemaan!

Nyt sitä sitten pääsisi vaunuilemaan, mutta vaunuilutettava puuttuu. Hmmm... Tiitua en nyt tähän hommaan viittisi ottaa koekaniiniksi ;) Jätetään se pösilö joskus rauhaan. :D
Mutta niin. Perjantaina vähää ennen Iisalmeen lähtöä mulle tuli Baby Stylestä puhelu, jossa ilmottivat, että vaunut on saapuneet ja samalla kyselivät milloin päästään hakemaan, että saavat kasattua ne siihen mennessä. Eipä meillä nyt niin kiire niille ois ollu ja sanoinkin siihen, että milloin heille vaan sopii, meille sopii periaatteessa millon vaan. Ehotti maanantaita ja alkuviikkoa, niin niin sitten sovittiin. Eilen käytiin sitten kärryt hakemassa kotia. :D

Ja mallihan oli siis Brio Smile :)


Ihana kun tuo ratasosa menee niin helposti pieneksi ja kun sanonn pieneksi, myös tarkoitan sitä. Kuomuosa (siis se istuinosa, mihin tulee se pehmytkantokoppa päälle) on sitten toinen juttu. Kun koko hökötyksen laittaa peräkonttiin, ei sinne paljon muuta mahu. Hmm... Ahasta tulee, ellei sitten auto lähe vaihtoon pikapuoliin. xD Ja minähän en painosta, koitan vaan heitellä ehotuksia ilmoille. :D
Jo ostotilanteessa katottiin, että alakori ois tarpeeksi iso, mutta nyt kun sen näkee ihan kotioloissa niin isohan se on. Jess! Hyvin pitäs kamojen sinne mahtua.
Kaikki tuntuis pelittävän rattaissa hyvin. Tuntuuvat niin ihanan ketteriltäkin, kun paikallaan pyöriivät, pyörivien eturenkaiden ansiosta. Koppa tuntuu hyvältä ja yksinkertaiselta laittaa paikoilleen ja työntöaisastakin saa kunnon otteen ja hyvälle korkeudelle säädettyä.


Tässä kuvaa vähän eri kantista. Tuon pienen lipan tuossa kuomussa saa käännettyä taakse, siis pois tuosta teieltä jos sitä ei tarvitse. Kuomun takaosassa on myös avattava läppä, jonka takana on verkko, jos haluaa vähän valoa/ilmaa kiertämään vaunujen sisälle.


Halutessaan kuomun saa todella alas. Siis todella! Kuten kuva esittää yllä. Tuonne ei paljon päiväpaista, jos niin ei halua. Ainakin on hyvin suojaisa pesä pienokaiselle. :)


Tässä on sitten vaunut noin muuten. Eli ratasosassa on kiinni istuinosa, joka vain kallisetetaan alas ja jalkatuki nostetaan ylös ja sitten napero nostetaan kantokassissa siihen päälle. Tuossa vieressä siis kantokassi. Sen sisuskankaat saa helposti pestyä, niin siitäkään ei ole harmia. :)


Ja mikä tarkeintä näin alussa, myös turvakaukalo istuu rattaisiin kuin nakutettu. :D
Tuossa kun tuota kasasin ja J näki rattaat turvakaukalon kanssa, hänkin ymmärsi yhdistelmän idean. Tuo ratasosa kun menee niin pieneen tilaan autossa, niin se on helppo ottaa mukaan vaikka sitten vaan kauppareissulle. Ottaa ratasosan esille, avaa sen, nostaa muksun kaukalolla kyytiin ja WUUUUUM! Ei muuta kun kaupan käytäviä kurvailemaan. ;) Ainakin näin kuivaharjoiteltuna toimii tosi hyvin. ;)
Nyt on vaunut suojattu pussilla ja kaikki tarkastettu, niin nyt ois aika viedä vaunut varastoon odottamaan käyttäjää. Ei siihen ole montaa viikkoa enää, mutta ei noita täällä sisällä viitti/jaksa katella niin pitkään, toisaalta ei niillä täällä mitään tekis sittenkään, paitti kantokassilla ja kaukalolla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti