tiistai 25. helmikuuta 2014

Riippukeinuttelua

Hihii!
Lisää hankintoja.
Puolitoista viikkoa sitten (oisko ollu to 13.2) huomasin kun feissarin kirpparille tuli myytniin vauvan riippumatto. Uudenveroinen, siis täysin moitteeton. Uuden hinta on 80€:sta ylöspäin, mutta tämän sain 30€:lla! Äkkiä J:lta kysäsin mitä mieltä hän on asiasta, kun itse olin kyseistä tuotetta miettinyt jo pitkään, mutta uutena en olisi sitä ostanut. Nyt vain sattui niin sopivasti, että kirpparilta sen sain noinkin hyvään hintaan. J:lla ei ollut mitään sitä vastaan, joten äkkiä laitoin viestiä ja kyselyä riippumatonsuhteen ja sovittiin haku seuraavalle päivälle.
Eli ei muuta kun seuraavana päiväivänä keinua runkoineen hakemaan ja raha muuttui keinuksi.
Aivan ihana se on! Niin hyvä kesäksi ja kun teen sille kantopussin, johon se mahtuu kasaanlaitettuna, helppo ottaa mummolaan mukaan yms. JESSS!
Kotiin kun sen sain, niin kasatahan se piti ja testatakin. Meillähän on oma testaajakin ;)
Tiitu siis paikalle ja keinumaan!


Siellä sitä röllötetään. Melkein se tuonne nukahtikin. Tiitu nössötti tuolla varmaan sen puolituntia, vaikka nuo valjaat otin auki heti kuvausten jälkeen. :D


Keinussa on siis tuo puukehikko, jonka saa helposti kasaan ja pieneen tilaan; itse riippumatto, joka on helppo pestä ja pitää muutenkin puhtaana; sekä patja jonkalöpi tulevat nuo "valjaat" niin että muksu pysyy paikoillaan. Riippumaton saa myös kiinni tukijalkoihin, jolloin sen keinumista voi rajoittaa hihnan avulla, ei pääse kippaamaan tai muutakaan sellaista.
Jotenkin tuntuu niin ihanalta hömpötykseltä kesäksi. Muksu voi olla partsilla köllöttämässä hyvällä säällä ja kun ollaan mummolassakin käymässä, ei aina tarvitse olla aina vaunuissa tms nukkumassa. Sitä paitsi tuo on hyväksi koliikki vauvoille. Tottakai toivotaan ettei sellaisia vaivoja tule, mutta aina ei kaikkea tiedä.
Nyt on kuitenkin tällainen olemassa ja siinä on hyvä röllöttää, kuten Tiitu todistaa :D

1 kommentti: