lauantai 8. helmikuuta 2014

Pinkeilyä Rv 28 (27+4)

Mikä on kun ei masu toimi?
Mikä on kun ei onnistu?

Au au au! Nyt on kyllä niin pinkeä olo, että ei toisten ole ollut.
On varmaan syönny liikaa ja semmosta mikä ei niin helposti sula, tai ainakaan edistä ruuansulatusta.
EIlen illalla mentiin kavereitten luokse hääkakunmaistajaisiin ja voi, se oli hyvää. Tuli siinä samalla vähä suolastakin naposteltua. Siinä sitten istuttiin iltaa ja pelattiin uutta peliä Qin, oli muuten kiva ja yksinkertainen peli. Mutta asiaan, ei se pitkä istuskelukaan oikein ollu paras idea. Kotiin kun lähettiin niin masu kipeyty ja sitten se olikin aikamoista vääntelyä koko yön ja on vieläkin. Nälkä on ja aamukaurapuuron sainkin syötyä, mutta kun ei masu muuten toimi, niin olo ei kyllä helpota ollenkaan. :( Tämmönen on ihan pyllystä!

J lähti kouluttamaan pelastuslentokurssilaisia gepsin suheen ja nyt sitten möllötän kotosalla kissojen kanssa. EIlen tuli laitettua koti kuntoon: imuroitua, keittiö kuntoon, pyykättyä jne, niin mitähän sitä tänään keksisi. Voisi tosin vaikka aloittaa tiskikoneen tyhjennyksestä ja latailis sitä taas uutta satsia varten. Ja jos vaikka jaksais, alkais ompelemaan pinnarin reunapehmustetta. Sain muuten alkuviikosta tehtyä reunapehmusteen sisätyynyt kuntoon. Siis olin ostanut 10mm vaahtomuovilevyä 3kpl 25cm*140cm palaset ja 10mm vanua niitten ympärille. Yhden nuista palasista vetäsin kahtia, siis että siitä tuli 70cm pitkä. Kääräsin kaikkien ympärille vanut ja ompelin niille lakanapuuvillasta tiiviit pussit. Nyt vaan pitäs se pehmusteen päälly pussi suunnitella loppuun ja ommella. Eli homma on jo "puolessavälissä". :D Vaikeintahan tässä on se aloittaminen. Ja toisaalta tarviisin niitä kiinnitysnauhoja varten sen sängyn, että ne tulee oikeisiin kohtiin ja kun niistä oon muutenkin meinannu vähä erilaisempaa hommelia, kun mitä ne normaalit naruviritykset on. Mutta voisin sen kiinnnitysjutun jättää ihan hyvin viimeiseksi, jos vaan saisi ne "pussit" valmiiksi, niin se ois aika hyvä se.

Tässä on aamu mennyt hyvin koneella istuskellessa, kun ei oikein ole olo antanut muuhun periksi. Mutta on tässä tullu kateltua vähä mitä netin ihmeellinen maailma tarjoaisi.

Hoitolaukku jonkinmoinen pitäisi hommata. Tästä oon puhunu aiemminkin, mutta kun se vaan pitäisi hommata. Oonkohan minä jotenkin nirso niiden suhteen, kun mikään täällä Oulussa kaupoissa eteen sattuva ei oikein kelpaa. Tai jos kelpaa, hinta on pilvissä. En ole valmis siitä maksamaan kuitenkaan ihan maita ja taivaita. Nyt oon kuitenkin taas siirtyny tuonne Aliexpress.cominn puoleen. Siellä ois vaikka mitä, mutta niissäkin oon aika nirso.
Kassi nro1 - hinta n. 18,5 €


Kassi 2 - hinta n. 16,5 €

Kassi 3 - hinta n. 30 €

Kassi 4 - hinta n. 36,5 €
Kaikki olisi tialvia ja ihan kivoja, mutta nääh. En tiedä...
Nuista kaikki muut paitsi nro2 on suunniteltu hoitolaukuisksi.
Nro1 olisi kivan värikäs ja "hassu", siis kuvioltaan, mutta muuten pelkistetty ja sinne mahtuis kaikkea + siinä on olkahihna.
Nro2 olisi kohtuu iso, ei ihan samaa luokkaa kun muut, mutta luultavasti riittvä. Siinä olisi olkahihna ja se olisi tyylikäs mihin tahansa käyttöön.
Nro3 olisi iso ja kätevä ihan pitemmilläkin reissuilla yms. Laukun saa olalle ja sinne mahtuu sitä sun tätä. Mutta ainut on tuo kuosi. Miksi se on tähtien peitossa? Eikö sitä voisi olla muulla kuviolla. VÄrejäkin on tuo tuskea, punainen ja muuten samanlainen kun tuo ruskea, mutta tähdet ovat turkooseja. Minä varmaan lakkaisin itselleni tuon punaisen, vai pitäisikö sittenkin olla tuo perus ruskea...
Nro4 on vähän eilaisempi kuin mihin olen tottunut, mutta kokoa löytyy ja tilaa pitäisi kuvien mukaan olla aika hyvin. Olkahihna on ja muutamia erivärejäkin löytyy, tosin kaikki luonnonläheisiä; tästä ei siis saa räväkkää vaikka haluaisi.
Mitään "perus" hoitolaukkua, josssa on jotain nallenkuvia yms, en halua. Jotain eleganttia, joka sopii kaiken kanssa, mutta väriäkin saisi olla. Desiqualin laukkuja olen katellut myös. Niissä ei ainakaan ole väreistä puutetta. Suomessa niillä laukuilla on hintaa vaikka kuinka (70-100€ keskimäärin), mutta tuolta tilattuna voisi saada n. 20€ kpl.

Kassi 5


Kassu 6

Kassi 7

Näissä Desiqualeissa ois sentään väriä. :D
Tuo vihreä ois ihan kiva, kun siinä nousee tuo "läppä", siis se on osa sitä kassia ja kassin tilavuus jatkuisi siihen vielä. Kaupassa olen muutamaan otteeseen hipelöinyt sitä, tai vastaavan mallista, mutta hintaa on suomessa liikaa. Tuon hinta on n. 32 €.
Tuo turkoosin sininen Nro 6, siinä olisi kokoa ja väriä, mutta mallista en ole niinkään varma. Hontaa sillä on n. 34 €.
Viimeisintä, Nro7, on monessa erivärissä, mutta nekin vaihtelevat; välillä saa välillä ei ja niissäkin saattaa olla aika mielenkiintoisia yhdistelmiä. Koko on vähän edellistä pienempi, mutta ehkä siihen mahtuisi. Hintaa löytyy n. 32€.

Tässä sitä vaanvatvotaan ja mietitään. Valinnan vaikeus. xD
Liikaa, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. ;)

Jospä jätän taas hetkeksi asiat hautumaan ja lähden käymään kaupassa, jotain tänne kotiin kun kuitenkin tarvitsee, niin varastoja täyttämään.
Ja jos pieni kävelylenkki, vaikkei se pitkä ole ja masu ei nyt tänään oikein mistään tunnu tykkäävän, tekisi vain hyvää niin mielelle kuin ruuniillekin. :)
Mara matkaan siis! Housut jalkaan ja takki päälle! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti