perjantai 7. helmikuuta 2014

Vaatteita vähän ja vähän enemmänkin

Ostinpa tuossa kerran feissarin lastentarvikekirppikseltä käsikäyttöisen rintapumpun. Myyjä sanoi, että hänen miehensä on kaupungissa liikkeellä, niin voi laittaa hänet tuomaan sen tänne muutaman euron korvausta vastaan. No, en laittanut sitä pahakseni, kun meiltä heille olisi ollut matkaa kuitenkin n. 30 km yhteen suuntaan. Toisaalta niillä pakkasilla olisi saanut auton akkua hyvin ladattua sillä matkalla. Mutta kuitenkin. Hän laittoi minulle viestiä vielä ennen kun mies lähti kaupungin suuntaan, että hänellä olisi tyttöjen vaatepaketti käytettyjä vaatteita, saan sen vaikka eurolla. J:ltä kysäisin ja sanoin sitten, että laittaa vaan mukaan. Tulipahan siinä katsottua mitä kaikkea sitä siinä on ja laittaa loput kiertoon mitä ei tarvitse/hyväksy.
No... Mies tuli sitten ovikelloa soittelemaan tällaisten pussien kanssa:
Ensimmäinen ajatus mikä iski päähän oli: Pinkkiä! APUA!
Toisaalta mitäpä sitä voi muuta odottaa, kun on kyse Tyttöjen vaatepaketista. Mutta oletin, että siellä voisi olla jotain muutakin väriä.
Tässä koko kasa sängylle kaadettuna.
Ja Huh Huh! Oli siellä onneksi muutakin kuin pinkkiä! Luojan kiitos!

Tässä jo lajiteltuina rompetta. Vasempaanreunaan lastatut on "hyväksyttyjä" ja oikeassareunassa olevat (pääosin vaaleanpunaiset) olivat vielä mietinnän alla.
Loppuje lopuksi nämä jäivät ja vaaleanpunaiset tai siihen vivähtavat ja huonokuntoiset saivat lähteä kierrätykseen etsimään uutta kotiaan toisaalta. Mukana oli myös pehmeä perhoskirja, tuttipullo (tuttiosa menee kylläkin vaihtoon), vanttuut, ruokalappu, paritoppapukua (katsotaan tarvitaanko mitenkä niitä, kun ÄP:ssäkin tuli yksi mukana) ja tietty se rintapumppu + sitä ja tätä vaatetta.
Vois sitä luulla, että meidän pitäs näillä hankinnoilla päästä muksun kanssa alkuun. Kun tuolla kaapissa on jo muutenkin kaikenmoista. Onneksi koko haarukka vaatteissa on 50-80cm, niin kaikkia ei tartte koittaa ekan kk aikana käyttää xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti