torstai 13. helmikuuta 2014

Matkailua ja yllätyspaketteja Rv 29 (28+2)

Hui ja hei! :D
Olipa taas päivä tai olihan se tiistaikin.

Tiisataina tuli nouvoloitua (vai miten se sana kauniisti kääntyileekään) ja sitten Raaheuduttua. :D
Eli neuvola oli klo 15 ja siellä kateltiin, että kaikki on kunnossa ja katottiin meille oikee synnytysvalmennusryhmä jne. Eli ensikuun ryhmään päästään. Pari yhteistä aikaa ja sitten J:lle yksi isäaika, minne ei emäntiä huolita. Kertoilin tädille sitten viikonlopun masukipuilusta, joka ei meinannut hellittää sitten millään ja siitä, että vain selin makuultaan sai vähän rauhaa siltä. Sano, että se on niitä supisteluja ja jos semmonen pitkittyy ja on oikeasti kipeä, niin yhteyttä neuvolaan tai virka-ajan ulkopuolella synnärille. Hui! O.o No onneksi ne meni ohi, vaikka päälle paripäivää jatkuvatkin. Mutta en minä niitä mieltäny supisteluiksi. Mutta niin kai sitten. Oppia ikä kaikki. xD Eipä kai siinä. Pidempi kävely saa tällä hetkellä aikaan sitä kankun jomotusta (si-vaivat) ja myös tuota masukipuilua (supistelut), joten ens maanantaista taitaa tosiaan taas tulla mielenkiintoinen kokeilupäivä töissä... Jotenkin jo arvaan, että oon marssimassa työpäivän jälkeen sinne lääkärin vastaanotolle ja sanon, että: lisää saikkua, kiitos. Eipä sille mitään voi, mutta jotenkin vaan tuntuu tyhmältä. Ähhhh... Ihan sama!

Mutta niin. Neuvolan jälkeen sitten ystäväni S tuli hakemaan minua sieltä ja lähettiin posottamaan kohti Raahea. J:lle olin sanonut ennen neuvolaa, että S hakee minut sieltä ja lähetään samantien, mutta siinä oli sitten mennyt jotkin asiat sekaisin keskenään. Kun päästiin Raaheen asti, niin J soitti ihan hädissään ja kyseli missä oon ja miks en vastaa puhelimeen. Olin ihan äimänä ja sanoin, että oon Raahessa ja en autossa ollu kuullu puhelinta suljetusta kassista. Siinä sitten setvittiin asiaa ja J selitti, että oli jo oikeesti ollu hädissään minne se vaimo on kadonnu. Se kun oli neuvolan jälkeen lähteny postiin pyörällä hakemaan pakettia ja oli olettanut, että minä oon sinä aikana kerenny kotia kävellä. Mutta kun oli kotiin päässy, niin kissat vaan vastassa, ei lappua, ei mitään, eikä ees puhelimeen vastaa ja kerran oli puhelin sanonut: numeroon ei saada yhteyttä. Voi raukkaa. :/ Ihan hädissään, ettei mitään ole sattunut. Mutta asia tuli korjattua ja J rauhoiteltua.
Käytiin sitten S.n kanssa kiinalaisesta hakemassa ruuat ja ei muuta kun syömään ja niiden uutta melkein täysin rempattua asuntoa katsastamaan. Ja hienohan siitä oli tullu.
Tuli sitä illalla käytyä rupattelemassa S:n äidinkin kanssa ja kauppareissukin suoritettiin. Ilta menikin sitten jätskiä syödessä ja höpistessä. ;)
Aamulla leivottiin sitten pitsaa ja puoli yheltätoista alkoi matka takaisin kohti Oulua, kun S:llä oli kuitenkin opistopäivä edessä.
Matkalla Ouluun mulle tuli puhelu ja mietin, että kuka ihme sitä soittaa. Fonekta etsi soittajan tiedot ja se oli kuljetusfirmasta. Kummallista??? Mikä paketti sitä nyt muka on tulossa. Äp tuli jo ja niin tekin myös kissanhiekat. Muut mitä oottelen, en usko että ovat vielä pariin viikkoon tulossa, varsinkaan ilman tullin laskua ensin. Hmmm... Vastaan...
"Teille olisi DHL:ltä paketti. Oletteko kotona?"
"Mitä? Nytkö? En. Noin tunnin kuluttua aikaisintaan."
"No voinko tuoda paketin myöhemmin? Vaikka kahden tienoolla?"
"Se passaa."
S jätti minut kaupunkiin ja pääsin vähän Anttilaan soppailemaan. :D
Kotiin suunnistin vähää ennen yhtälähtevällä bussilla. Kuljetusfirmasta soitettiin n. puoli kahelta ja sano, että on n. 10 min päästä täällä. Ovelta kuuluu pimpotus ja avaan. Nimi kirjauslaitteeseen ja paketti on minun.
Mutta siis...Onpa pieni paketti!


Mitä näin pientä oon tilannu? Siis olen tilannu pienempää, mutta niihin ei sitten vastaavasti tarvitse näin isoa pakettia. Hmmm.. Sakset käteen ja avaamaan.

Täytyy sanoa, että hyvin ne on kiinassa saanu ilmat puristettua pihalle tuosta paketista. O.o
Saksia kun paketille näytin, niin suhina vaan alkoi kuulumaan, kun ilmaa sisälleen veti. Mutta tosiaan, paketti siis sisälsi tilaamani vaivapat!
Kiinasta suomeen alle kahdessa viikossa! Ei voi olla totta!
Piti oikein tarkistaa. Tilaus tehty 31.1 perjantaina. Eikä jääny edes tulliin! Voiko tämä olla mahdollista? Ei siis haittaa yhtään, mutta ihmettelen suuresti nopeutta ja tullittomuutta. :D
Siinä ne nyt kuitenkin on. Vaikuttaavat oikein hyviltä. Päällymateriaali tuntuu hyvältä ja on sisäpuolelta kosteudenpitävä, vuorikankaat vaikuttaa mukavilta ja itse imutkin näyttäävät ja tuntuuvat laadukkailta. Ja tästä satsista tuli maksettua siis se n. 65€. Kaikkia muita värejä on neljä, paitsi sinistä ja punaista on kaksi. Jokaisen vaipan sisällä on mikrokuituimu ja tuossa vieressä on 10 kpl  bambuimuja.
Sitten kun käyttäjä kotiutuu (siis you know) niin meillä alkaa kova opettelu pois kertakäyttömaailmasta, siis ainakin vaippojen osalta. Ja niihin ei sitten ratketa muuta kun reissussa ollessa. xD
Mutta tosiaan, tällainen yllätyspaketti tuli.

Samalle päivällä oli vähän muutakin ohjelmaa. Kun J kotiutui töiden jälkeen, niin isännöitsijältä minulle osoitetussa kirjeessä oli valituslappu koskien alakerrannaapuria, meillä alkoi valituskirjeen kirjoittaminen. Hyvinhän siihen saatiin pääpiirteittäin asia ilmaistua ja sitten neljän jälkeen lähdettiin kiertämään muutamia naapureita ja kyselemään, onko heille ollut tästä yhdestä asunnosta häiriötä. Ensimmäinen asunto mihin yritettiin, ei avannut, eivät tainneet olla kotona kun valojakaan ei ollut. Toinen avasi ja siinä juteltiinkin sitten useampi minuutti. Heille ei kyseisistä naapureista ollut mitään haittaa, kun eivät suoraan seinänaapureita olleet (yksi asunto välissä). Mutta ajateltiin kuitenkin heiltä asiasta kysyä ja tiedustella kuinka pitkälle mekastus kuuluu. He olivat kuitenkin olleet tämän kyseessä olevan naapurin kanssa muutamaan kertaan juttusilla ja kehoittivat suoraan heille juttelemaan, eivät ihan niin hirveitä ole (ainakaan aina).
No, kun heiltä lähdettiin, niin siinähän se itse syntipukki seisookin ovensa edessä tupakalla (siis nainen). Otamme asian ystävällisesti puheeksi, sen enempää syyttelemättä, enemmänkin "huolestunut naapuri" -linjalla mentiin ja se tuntuikin olevan oikea naru mistä vetää. Nainen tuntui olevat vähän maistissa kun kaljatölkkikin oli kädessä. Kysyi että mekö heistä oltiin valitettu pariin otteeseen ja myönnettiin se. Itsekin myönsi meluamiset ja varsinkin viimeaikaiset tappelut ja mäiskeet. Maanantai aamustakin sanoi sen verran, että siinä oli toisella ollut jo hengenlähtö lähellä ja nyt he ovat siinä pisteessä, että toinen heistä lähtee lopullisesti (toivottavasti) parin viikon kuluessa. Siinä vielä vähän juteltiin ja ihan ystävällisesti erottiinkin. Nyt toivotaan, että asuminen vähän rauhoittuisi. Nimien ja asian kyseleminen jäi nyt meidän osalta tällä kertaa tähän. Päätettiin, että minä soitan tänään isännöitsijälle ja sanon, että olemme puhuneet alakerran naapureiden kanssa asiasta ja tällaista on nyt kuulunut siltä rintamalta. Mutta jos kuitenkin meidän allekirjoittamana tuodaan valituslappu, niin on kuitenkin mustaa valkoisella tapahtuneesta.
Äsken koitin soittaa sinne, mutta ei vastannut. Pitää siis kohta koittaa uudelleen. Klo 12.10 meillä on Analle uusi lääkäriaika, kun ei tuo peppu nyt tunnu oikein paranevan, niin siinä samalla voisi sitten sen lapunkin viedä sinne TA:lle, kun parin korttelin päässä toisistaan ovat.
Mutta semmoista. Ei käy elämä tylsäksi :D

Ai niin... Tuosta neuvolasta vielä.
Tuli jotenkin kummallinen olo, kun varattiin uutta neuvola aikaa ja kun se oltiin päätetty, niin täti siinä vaan totesi, että "Se ois sitten rv:lla 35". MITÄ! Apua niin pitkällä jo! IIIKS! xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti