torstai 4. syyskuuta 2014

Lisää ihanuuksia!

Mistä tuntee kangasholistin?
Postista tulee paketti kortti ja holisti ei muista mitä siellä on ennen kuin on avannut paketin. xD

Voi kyllä! Eilen tuli postista pakettikortti ja Ainolastahan se, mutta mitä ihmettä sieltä olen tilannut? Kankaita, mutta mitä? Oli pakko avata paketti heti postin ulkopuolella tänään, ei siitä olisi muuten mitään tullut. :D

Sehän sisälsi:
Ystävät yhdessä -trokoota

ja Metsän sirkus -trikoota.

Mukana oli myös pilvikuvioista harmaata jousto collegea, mutta siitä en saanut enää kuvaa sivustolta. Mutta kuitenkin. Nyt on kankaita ja niistä keksin jotain aivan ihanaa taas! <3

Kun Vivean kanssa kotiin päästiin kaupunki/postikierrokselta, niin uudet ja osa vanhoista kankaista päätyi pesukoneeseen, niin nyt ne on sitten esipesty. Kaikkia aiemmin ostettuja ei ollut vielä jaksanut pestä, mutta nyt ovat puhtaita ja "kutistettuja".


Tässä kuvassa näkyy etualalla se pilvicollari. Jotain kivaa siitäkin keksii, pitää vain tuoda siihen vähän väriä. Toisaalta voisin keksiä jotain kivaa siitä itelleni.

Pari päivää sitten sain yhdeltä fb-tutulta fb:ssä viestiä, että tilaamamme kankaat (tehtiin siis kimppatilaus) on tullut ja sitten vovimme treffit että saan kankaan itselleni. Otin siis vain yhtä (vain ja vain...) kangasta ja se oli Kissi-joustocollari. 


Kissaihmisen "pakko saada"-kangas! ;)
Ja tästä tuli tehtyä jotain aivan IHANAA! Ainakin minun mielestä tämä onnistui aivan mahtavasti. Kauheata itsekehua, mutta siis jotenkin olen vain niin rakastunut luomukseen. Melkein pitäisi itsellekin tehdä tästä jotain. Eli siis tyttönen sai tästä tehdyn haalarin ja potkuhousut on vielä vaiheessa.


Musta-harmaaseen kankaaseen päätin yhdistää siis vähän (tai vähän enemmän) punaista. Eli huppuun tuli sisälle punainen pallotrikoo, resorin hihan- ja lahkeensuissa ovat puaniset ja koko paketin kruunaa punainen pitsivetoketju. <3


Ihana tyttönen haalarin sisällä. Taitaa tulla yksi lempivaatteista, ainakin äidin mielestä. ;)

Maanantaina tekaisin myös samalla kaavalla välikausihaalarin. Ihanan pörröinen kangas sisältä ja ulkopinta collaria. Värit ja kuvion ei olleet ihan lemppareitani, mutta kangas itsessään (siis miltä se tuntuu) oli juuri sitä mitä hain. Kuoseissa ei vaan ollut valinnan varaa.  Mutta tällainen siitä tuli.


Kivan kärryttelyn jälkeen jaksaa naurekella kameralle.
Vetoketju jatkuu haaroista vielä vasenta jalkaa pitkin jonkin matkaa, helpompi pukea päälle. :)

Tällaisia ihanuuksia tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti