sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kätösten töitä osa 235

Taas on tullut koneella surruuteltua.
Noin viikko takaperin löysi ihania uusia kankaita netistä ja pakkohan niitä oli tilata. Siinä sitten alkoi mahoton kaavojen piirtely ja kun lopulta kankaat tuli niin niitä siitä suoraan leikkelemään. Ensimäiset bodyt sain neppejä vaille valmiiksi jo puolessa välissä viikkoa, mutta nyt viikonloppuna sitten lisää ompelua. Tuli sitä ommmentua jämä fleece-kankaista yksi välikausihaalarikin Vivealle.

Tässäpä näitä:

Ihana pesukarhupuku edestä ja alakuvassa takaa. Onnistui mahtavasti. Takakeskisauman kuvakohdistus ei olisi voinut onnistua paremmin. :D


Eli tässä siis takaa samainen lahkeellinen body.


Tein vanhoista jämä fleece-kangaspaloista haalarin ilman vuorta. Tämä on hyvä vetästä syksyllä muitten vaatteiden päälle, mutta ei ole silti liian kuuma. Dino on aika söpö. <3


Ja tosiaan, haalari on tehty jämä fleceistä; sen huomaa ihan siitäkin, että lahkeita piti jatkaa mustalla ja hihoihinkaan ei valkoista riittänyt. Mutta tuli siitä ainakin mielenkiintoisemman näköinen, eikä ole niin yksivärinen. :D


Runoratsu pöksyt. Jo muutamaan otteeseen olleet jalassa ja hyvin istuu. Ihanan korkea vyötärö; pysyy hyvin jalassa ja kivan mallisen, kun sauma on vain takana. 


Niin sanottu leikkipuku. Näitä olin tehnyt jo keväällä pari ja kesän aikana niin hyväksi todettu, että oli pakko tehdä isompana lisää. Nyt kun ilmat viilenee, niin alle vaan pitkähihäinen ja sukkikset, niin johan pääsee taas vauhtiin. :)


Perinteinen kietaisubody. Nämä on niin ihanan helppoja pukea ja kivan näköisiäkin. Nyt ekaa kertaa tein itse. Hyvin onnistuivat. Näitä kyllä teen lisää. 


Sama kietaisubody kuin ylemmässäkin kuvassa, vain kangas toinen.


Potkuhousut, ensimäiset tekemäni. Tulipahan kokeiltua. :D Kangas valinnat nyt sitä ja tätä, mutta ihan haustat silti. Jos nämä Vivealle hyvin sopivat (en ole vielä testannut), voisin tehdä useammatkin.


Takaa sama.


Lyhyt hihainen body, jossa on vähän erimallinen pääntie. Näitäkin tulossa lisää, kun on niin kiva malli. Talvea vasten teen pitkähihaisena. ;)


Ja tässä on kaappia sisältä. Kuva on otettu siksi, kun itse kaappikin oli pieni projekti. Bodeja ja mekkoja on niin kiva pitää hengarila, että tanko piti saada. Joten siirsin yhden vetolaatikon viereiseen kaappiin ja kävin ostamassa rekkitankotarpeet ja VOLA! Nyt se on sitten ihan kunnon hengarikaappi! :D

Sellaisa olen saanut aikaan. :D
Ainakin olen ollut poissa muusta pahan teosta. ;)

Ps.
Vivea maistelee oikein mielellään bataatti- ja porkkanasosetta, mutta siinä mukana pitää olla aina oma pieni MääMää. Tosin MääMää alkaa olemaan aikalailla pesun tarpeessa, kun sekin on saanut maistelusta osansa.


"OmNom!" Ensin otetaan lusikallinen sosetta ja sitten maistetaan vähän lammasta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti