perjantai 12. syyskuuta 2014

Vieroitusoireita ja hirmuista vauhtia kasvava tyttö

Kauheeta!
Oon vannonu ja luvannu, etten tässä kuussa osta mitään kankaita.
Wäää! :'( Mutta kun olisi kaikkea niin ihanaa ja söpöä ja uutta. Ompelu hinot on kauheat ja kohta muksulla on niin kauheesti uusia vatteita, ettei se kerkee käyttää niitä kun kerran ja sitten ovat jo pieniä. xD
Innostuin taas eilen illalla ja tekasin sitten viisi uutta bodya. Hups! :D Vielä voisi muutaman tekasta sillä kietasubody mallilla jossa on vino napitus. Se on kyllä aivan mahtava malli, vaikka itse sanonkin. Kaverinkin tuntui olevan siihen tyytyväinen, kun hänen pikku tyttönsä sellaisen sai nimiäislahjaksi. Nyt kun meillekin sellaisen tein (oikeassa koossa, aiempi oli vielä iso), niin aivan mahtavaksi sen totesin. Niitä lisää!
Muutamat potkuhousut voisi myös tehä collarikankaasta ja kävi mielessä, että voisin pari collarita tehtyä huppubodyakin tehä. Nykyiseen body garderobiin kuuluu yksi hupullinen body, jonka tekaisin myös eilen. Laittelen vaikka huomenna niistä kuvia, kun nyt olen toisella koneella ja tälle en kuvia saa niin helposti siirrettyä.

Asiasta toiseen...
Meillä oli maanantaina neuvola ja samalla lääkäri katsasti tytön ja kunnossa tuntui olevan kaikin puolin. Pituutta oli 4 kk aikana kertynyt 64 cm (61 cm) ja paino noussut 7,5 kiloon (6660 g). Iso tyttönen jo. <3 Sulkuihin merkkasin 3kk neuvolan mitat, niin on helpompi arvioida kuukauden kasvumäärä.

Mutta sellaista tällä kertaa. Huomenna koitan lisäillä jollain välin taas kuvatuksia uusimmista luomuksista ja jos sitä vaikka pääsisi itselleen ne farkut viimein tekemään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti