keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Au au au!

Äiti on rikki! :(
Eilen olin tytön kanssa lähteny kaupunkiin kun selkä alko taas vaiheeksi vihlomaan. Haikarakahvilassa ollessa sitten kipeyty ja tänä aamuna mietin sitten miten saan omat sukat jalkaan ja Vivean nostettua pois pinnarista. :/ Eli siis ihan h*lvetin kipeä ja arka selkä. Onhan tämä ennenkin kipeä ollut ja paljon tätä kipeämpikin, mutta silloin ei ole ollut muksua hoidettavana ja nosteltavana. Ei eilinen saunarentoutuskaan auttanu. Pitää varmaan tänäänkin koittaa, josko auttais.
Mutta kunhan mies tulee kotiin, niin taidan siirtää muksun miehen harteille, itse kun en oikein tule asian kanssa juuri miksikään, kun lattialla risti-istuminenkin on mahdotonta. Jos vaikka itse pystyisin leikkaamaan muutaman kaavan ja sitten aloittaisin leikkelemään läjän kankaita valmiiksi. Eli jos muutamat kankaat laittaisin osiin niin ei tarvitsisi kun jossain välissä yhdistää ne palaset. :D Siinä hommassa kuitenkin voin istua ja selkä ei ole niin kenkussa asiassa ja mikä parasta, mitään painavaa ei tarvitse nostella.
Pääsisin viimein uusien ihanuuskankaiden kimppuun. :P Ja ajatus olisi leikellä paljon seuraavan koon (74 cm) podeja, housuja yms. Niitä kun meillä ei juurikaan ole varastossa, niin olisi sitten valmiina jo ommeltunakin, kun ei enää 68:t mahdu. Kunhan 74:sia on tarpeeksi leikellyt ja ommellut, voisin alkaa jo 80 kokoakin leikkelemään. Tuo tyttö kasvaa kuitenkin niin pirskatin nopeasti, että jos tässä parin viikon päästä saa pidettyä sellaisen ompelumaratoonin, niin sitten voikin olla ompelematta kuukaden tai jotain....(niin varmaan ;) ).
Ennen joulua pitäis saada muutamat joululahjatkin ommeltua. Miehelle mietin, josko tekisin uuden aamu-/kylpytakin. Entinen alkaa olemaan niin kissan "leipoma", ettei sitä kauheasti viitsi enää käyttää. Ja parille ipanallekin pitäisi jotain kehitellä. Jostain vain pitäisi onkia tieto mitä kokoa käyttäävät. xD Ja kaikkiin näihin pitäisi saada kankaat ostettua, mutta millä rahalla? Tässä maksoin laskuja ja piti mennä takataskun puolelle että kaikki hoitu ajantasalle. Mutta eipä tässä vielä mitään hätiä ole.
Nyt vaan selkää parantelemaan ja jos sitä niitten kankaiden pariin pääsisi hetkeksi tänään. J:nkin pitäisi n. tunnin päästä kotiutua. :)
Mutta katsellaanhan taas. Tiedä vaikka pari jo pitkään keskeneräisenä ollutta vaatetta saisin valmiiksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti