sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ompeluvimman tuloksena tulleet bodyt

Tässäpä näitä torstain luomuksia. Muuten siis torstaina tehty, vaan nepit laitettu perjantai aamuna. Kaikkea ei sentää jaksa tehdä samana päivänä. :D


Hiirikinkerityttöseni!
Bodyn malli on aivan ihana. Aiemmin tein tästä meille kokoa isomman (74), että se mahtuisi sitten myöhemmin. Tästä samasta mallista tehdyn annoin myös kaverin tytölle ristiäislahjaksi ja oli kuulemma aivan ihana päällä, kun ei ollut kahta kerrosta kangasta masun päällä ja helppo pukea jne. Tein siis meillekin pienemmässä koossa, että heti piti päästä käyttämään ja VOI! Tästä tuli heti oma suosikki!


Plus tykkään tuosta kuosista tosi paljon, varskinkin kun siihen nyt yhistin tuota iloisen oranssia.


Karvakamut.
Hiirikinkeri ja pesukarhu perus bodyt. Tuo "aukeava" pääntie on minusta tosi kätevä, siksipä näitä teenkin. Hyvin mahtuu päähän kuin päähän, eikä tartte neppejä aina muistaa sulkea.


Omenavarkaissa.
Tilailin tuossa loppukesästä omppukangasta lisää ja nyt ajattelin että jotenkin se pitää bodyyn istuttaa ja ihanahan siitä tuli. Ainakin minusta.
Istutin hupun perus raglanbodyyn ja heti anto lisää ilmettä vaatteelle. Ja on se kiva tuollainen huppu muutenkin. Ajattelin, että sen voi helposti vetästä päähän ja siihen päälle pipon, niin ei ainakaan korville tuule Oulun kylmät syyshenkäykset.


Kettutyttö.
Samalla kaavalla kuin karvakamut, mutta vähän enemmän väriä ja elämää. <3


Ja kun nuita ruokia jo syödään kauheaa kyytiä (tai siis niitä opetellaan syömään), niin pitihän se tehdä muutama lappukin kaulaan, ettei Ihan kaikki paikat oo soseissa ja sörsseleissä., Toisaalta kun tuon laittaa kaulaan, niin hihat ja bodyn alaosa, sukkahousut/housut ja itse syöttäjä kyllä on soseessa, vain se ristämus on siisti. xD Oon tässä miettiny, että pitäskö sitä tehä semmonen pitkähihanen essu tuolle pikku porkkanahirmulle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti