keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pipoja, tumppuja ja tossuja

Innostuinpa tässä sitten viimein ompelemaan parit pipot, tumput ja tossutkin. Viikko sitten Haikarakahvilassa tuli niistä puhe ja itselläkin niille olisi tarve, niin nyt sitten yksi päivä ajattelin, että pakkohan ne on joskus loittaa. Joten leikkelin Noshin kaavanmukaisia pipoja, perus tumppuja ja itse piirtämälläni kaavalla töppösiä. Niistähän tuli ihan sieviä ja siistejä.


Tassu-setti. Vaikka tämä tassukuosi on tumma, mutta silti se on ihanan "pirtsakka" tuon kuvionsa ansiosta ja siihen on helppo lisätä tehostevärillä ilmettä. Tähän pipoon en laittanut lippaa.


Kettu-setti. Pipo on "korvaton", mutta lipan siihen laioin. Töppöset ja vanttuut samaa sarjaa. Tosin vanttuita tehdessä meni resorit sekaisin ja niitten resorit on nyt vihreät, mutta ei se minua haittaa, ja toiaalta jos joku tämän setin haluaa, niin saan siihen tehtyä helposti vaikka uudet tossut tai vanttuut oikean värisillä resoreilla. :D


Hiiri-setti. Pipo korvilla ja lipalla + vanttuut ja töppöset.

Kaikissa on fleece-vuori, että ovat ainakin lämpimät ja ihanan pehmeät.
Eilen otin setit mukaan Haikarakahvilaan, kun niille oli tosiaan kysyntää viikko sitten, ja hiiri-setti teki kauppansa samoin tein. Yksi äiti sen osti tytölleen ja kahdelle pojalle pitää tehdä sama setti isompana ensi viikoksi. :) Ihana tehä toisillekin välillä. Ei sillä itellekin on ihana tehä; kaappi kohta pursuaa. :D

Mutta jos itsellesi tällaiset haluat, niin kyselyitä voi laittaa vaikka sähköpostiini, mutta laitathan aisasta viittauksen myös kommenttikenttään. Jos postisi sattuisi menemään roskapostien joukkoon, osaan tarkemmin seuloa sen kun olen huomannut kommenttisi täällä asiasta. Osoite on wpyykonen(at)gmail.com. Kerron sitten tarkempia hintoja ja muuta olennaista. Ja kuosejahan on niin monia erilaisia  kun on kankaitakin, eli kuosin suhteen on valinnan varaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti