maanantai 29. syyskuuta 2014

Kauheena kaikkea uutta ja ihanaa.

Lauantaina tuli tilitettyä ja purettua kirpparipöytä ja täytyy sanoa, että vaikka sitä tavaraa vielä jäi, niin hyvä tuotto sillä silti oli. Ja nyt sen tuoton turvin pystyin tekemään uuden (tai siis uusia) herkkutilauksia. Eli Pehemiälle, Lasten Taikamaalle ja Emeli Designille lähti tilaus sekä lyöttäydyin yhteen yhden toisen käsityöhirmun kanssa ja tilattiin yhessä Noshilta parit kankaat. Noshilla on nyt hyvät 5 vuotis tarjoukset menossa, niin niistä valitsin jotain kivoja "täyte" kankaita. Täyte kankaalla nyt tarkotan sitä, että niitä on mukava yhistää jonkun "räväkämmän"/esittävämmän kankaan kanssa yhteen. Eli nyt sieltä lähti palloja. :D

Pehemiältä lähti mukaan:

Forrest animals - petrooli
 Mikä ihanainen! Tästä keksii vaikka ja mitä. :) Ja materiaali on siis trikoo.

Iso Hippu
Tämäkin on trikoota ja käyttöä löytyy. Tähän olisi ihana yhdistää jotain kivan raikasta kangasta. Katsotaan mitä keksin tästä. ;)

Kisulit
Jotenkin kummallista että Minä ostan jotain vaaleanpunasävytteistä, mutta nyt se oli aika söpöä. Ja puollustukseksi sanottakoon, että ajatuksissani oli yksi toinen muksu kun tätä katselin, mutta varmasti tästä tulee myös jotain Vivealle. :D Ja kyseesä trikoo.

Pulmu
Ihanan yksinkertaisen kaunis joustocollege. Ja tämä on minulle! Tästä ajattelin tehdä tunikan, joko isolla hupulla tai piippukauluksella.

Sedimmentti
Tämäkin on joustocollege ja en ole vielä päättänyt mitä tästä tulee, mutta epäilen että päätyy Vivean vaatekaappiin. :D

Emeli Designin tilaus:
Karkkipäivä
Eihän tätä hyllylle voinut jättää. Karkkipäivä kun on vielä nimi, niin kyllä sitä tarvitaan. Materiaali on joustocollege ja tästä on tarkotus tehä Vivealle jotain kivaa ja ainakin yhelle toiselle muksulle.

Emeliltä lähtu mukaan myös kahta raita trikoota ja 3 tai 4 eri resoria.
Taikamaasta tilasin vain oranssia pallotrikoota, kun sille olisi tarvis ja edellinen pala ei riitä enää minihään. :D Tai no saa siitä yhden hihan. xD Eli siis kyseessä samainen trikoo jota olen käyttänyt Hiirikinkerien kanssa Vivean bodyssa ja joissain muissakin vaatteissa.

Ja Noshilta tilaukseen lähti kolmea eri pallotrikoota.

HUH! Jos näistä ei jotain saa aikaan niin sitten on kyllä tekiässä vika, eikä materiaaleissa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti