maanantai 29. syyskuuta 2014

Farkut

Enpä ole ennen tehnyt farkkuja tai en sitä ainakaan muista. Tutuista ompelujutuista ne koostuivat, mutta silti oli eka kerta piiiiiiitkiin aikoihin kun jouduin pitämään lehden ohjesivun lähellä ja katsomaan siitä työjärjestyksen, etten tapanimukaan mene aina perse edellä puuhun. :D Tein siis täysin ohjeiden mukaan farkut ja niistä tuli aika kivat.

Tuli tuossa alkukesästä luvattua, etten uusia farkkuja osta ennen kun entiset mahtuu jalkaan. Onneksi en puhunut mitään itsetehdysitä farkuista. Huh! Nimittäin ei ne vanhat oikein mahu vielä päälle. Onhan tässä ollu 4,5 kk aikaa palautua, mutta turhia haaveita. xD Nyt ei kuitenkaat tarvitse olla housutta.


Ja nyt se pääjuttu tässä on nuo housut, älää arvostelko tuota lylleröä niiden sisällä. :D Kyllä minä vielä "joskus" pääsen ylimääräisistä taas eroon.


Mutta minusta nuo on aika onnistuneet. Ja kerrankin on jopa liikaa pituutta. Voitteko kuvitella: minulla on liian pitkät farkut! ;)


Tässä vielä aamuisia terveisiä meiltä täältä lattialta.
Jospa sitä alkaisi vähän lapioimaan tuohon pieneen suuhun sosetta ja sitten lähdettäisiin kaupunkiin. Tänään nimittäin avataan keskustaan R-Collectionin PopUp liike täksi viikoksi ja sinne on pakko päästä. Tiiä mitä ihania namilöytöjä niitten kankaista tekeekään. :P
Mutta nyt....kirjoittelemisiin ja hyvää päivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti