perjantai 31. tammikuuta 2014

Vaippoja ja muita hankintoja

Huih! Nyt sitä on sitten vaipatkin tilattu! Ei siis mitkä tahansa, vaan ihan kestovaipat. ;)
Kauan niitäkin jahkailin. Tuli vatvottua ja mietittyä millasia ja mistä. Päädyin sitten tilaamaan Kiinasta, kun halvemmalla sai. Otin vähän tuotteista selvää ja asiakaspalautteen perusteella sitten päädyin tilaamaan kyseisen paketin. Oli vielä sopivan kokoinenkin, ei tarvinnut siis tilata kaikkia erikseen kauhean kovaan hintaankaan.
Eli tilattua tuli yksi paketti, joka sisältää: 20 kpl vaippoja + 20 kpl mikrokuituimuja + 10 kpl bambuimuja ja hintaakin tuli vaan sen n. 65 € postikuluineen! Ei siis todellakaan paha :D
Tuleepahan testattua onko niistä mihinkään. Tai siis onko meidänperheestä sitten niitten käyttäjäksi. Kyllähän sitä Muksu sitten pitää sitä mitä sille laitetaan, mutta onko meistä niiden laittajaksi/pesijöiksi. *nauraa* Toivon parasta, kun tällä linjalla ois kiva jatkaa, tulis edes jossain asiassa säästettyä luontoa. Paraskin puhuja, minä siis, mutta jossain osin sitä vaan haluaisi tehdä parhaansa. Tai edes yrittää. Meistä kahdestahan (J:stä ja minusta) se on kiinni, tuleeko siitä kestovaippailusta mitään vai ei. Nyt siis peukut pystyyn. :D


Tämmöisistä mötkylöistä siis on kyse. Olisin halunnut kuviollisia, myös kuvassa olevia, mutta myyjällä oli tarjota vain (joistakin kuvista poiketen) yksivärisiä. No, niitä lähti mukaan siis vihreää, sinistä, keltaista, oranssia, valkoista ja punaista. Saa vaihtaa sitten mielentilan mukaan. ;) Meinasin, että olisin toiselta myyjältä tilannut laadukkaampia, kauniimpia, näteillä kuoseilla olevia ja tietysti kalliimpia, muutamat kappaleet vaippoja näiden juuri tilattujen lisäksi, tulisi siinä samalla testattua millaisia mahtaavat olla. Ajateltiin sitten kuitenkin J:n kanssa, että testataan ensin näillä ja ostetaan sitten lisää, jos homma onnistuu.
Kohta siis vaippailemaan, tai siis pitää siihen niiden käyttäjää ensin odotella, eikä siihen niin kauhean kauaa enää ole. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti