sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Shoppailuja!

Nyt on shoppailtu muutakin kuin vain vaunut!
Kauppaan tuli todellakin lähdettyä listan kanssa.
Listalla oli ainakin: hoitoalusta, patja, kosteussuojia sänkyyn, amme jne.
Olin jo aiemmin katsellut ihanaa limenvihreää ammetta ja sehän se oli saatava. Siinä on vielä tassujalat. xD
Patjakin tuli nyt otettua matkaan, vaikka itse sänky majailee vielä Iisalmessa. Mutta parempi ostaa nyt nuita, kun jättää kaikki viime tinkaan ja olla sitten köyhiä. Varastossa kun oli vielä tilaa, niin sinne siis patja tuli varastoitua odottamaan sängyn kotiutumista.
Verkosta olin katsellut jo valmiiksi mitä kosteussuojia haluan ja niitä sitten pari kappaletta lähti mukaan.
Hoitoalustaakin katseltiin niin tuolta BabyStylestä (siellä siis shoppailimme) kuin muualtakin oli tullut katseltua. Myös käytettyjä. Ei kaikkea aina tarvitse uutena ostaa, mutta jotain kuitenkin uutta aina haluaa. :) Tuolta se sitten tuli kuitenkin ostettua. Ensin esittelin yhtä yksiväristä halpaa ja sitten iskettiin molemman silmämme yhteen kuviolliseen ja ajattelin kuitenkin ettei J suostu tuota ostamaan, kun se on melkein tuplahintainen. Mutta kun siinä katsottiin ja ihasteltiin, niin J oli ihan yhtälailla samaa mieltä, että se kuviollinen on meille se passelimpi. Se siis tuli tilattua. Liikkeessa ei sitä ollut kuin se yksi mallikappale ja kun vaunut meni tilaukseen, niin samalla sitten kun ne haetaan, saadaan myös alusta.
Kateltiin siinä samalla sitten myös matkasänkyjä ja yksi malli ois nyt tarjouksessa ja se olis myös käytännöllinen, kun siinä on välipohja, siis pientävauvaa ajatellen korkeammalle laitettava pohja, niiin Naperoa ei tarvitisisi aina lattian rajaan laittaa nukkumaan. Vähän selkäystävällisempikin. J vain nauroi toiselle sängylle: enhän minä edes ylety tuonne pohjalle! xD
Se sänky nyt jäi vielä sinne kun sillä ei niin kiire vielä ole. Mutta on ainakin tiedossa, että sellainenkin on olemassa.
Tuli siinä samalla katseltua tuttipulloja yms ruokailu vermeitä. Voi herrajestas! Mistä sitä tietää mitä kaikkea sitä pitää ostaa ja mitä oikeasti tarvitsee! O.o Oltiin molemmat siinä hyllyn reunassa kuin Ö aapisen laidassa. Myyjältä sitten kyselemään kaikkea "tyhmää". Suositteli sitten ihan alkuun vaan tuttipulloja muutamaa erilaista ja että niiitä olisi useampi kappale ja tutteja. Sitten myöhemmin kaikkea muuta. Ihan järkeen käypää, niin kuin olin ajatellutkin, mutta kun ei ole varma ja ensikertalainen kuitenkin, niin parempi kysellä ja ihmetellä. :D
Muuta ihmeellistä sieltä ei mukaan lähtenyt.
J:n heitin Fantasiapeleihin pelailemaan ja itse lähdin vielä kaupungilla pyörähtämään.

Stokkalta mukaan tarttui sitten pari erikokoista tuttipulloa ja pari tuttia. Pakkohan ne oli ostaa xD
Äiti oli viimekäynnillään täällä (muistaakseni marraskuussa) kysynyt meitä kaverikseen Deep purplen keikalle, joka on nyt la 1.2 ouluhallissa. Lupasi tarjota meille liput ja kaikki. :D Oltiin aamusta juteltu ja siinä äiti sitten kysy, että jos hän laittaa rahat tilille, niin käynkö ostamassa liput paikanpäältä, niin ei tarviis ylimäärästä maksaa. Sitä tuli sitten liput ostettua ja sinne on sitten meno 1.2. :D Teitää ainakin mitä sillon tekee. ;)
Samalla reissulla käväsin myös Anttilassa ja alesta löytyi vähän lankaa, josta äiti voi kehitellä kaikkea kivaa meille tai muksulle. ;) Yhdessä alelaarissa oli myös pöytäliinoja, kaitaliinoja, kangas servettejä yms. Vilkaisin niitä ja mietin, että ei meillä ole tuollaisille kuitenkaan käyttöä vaikka kuinka halpoja olisivatkaan. Käännyin jo pois mutta sitten tuli "ahaa-elämys". Ne servetit on 100% puuvillaan ja koko on 50x50cm. Eikös niille voisi olla jotain käyttöä Naperoa ajatellen? Eikös se ole se ja sama, onko se liina millä nimellä, jos se on kunnon puuvillaa ja sen voi pestä korkeassa lämpötilassa? :D Niitä lähti mukaan 2 pakettia, eli 4 kpl liinoja. Ei hullummin minusta ;)
Eli sellainen ostostelu päivä oli tällä mammalla. Rahaa meni, mutta ei niin kauheasti kun olisi voinut kuvitella ja kaikkea hyödyllistä ostettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti