torstai 23. tammikuuta 2014

Postipakettikortti!

Tänään, vähän ennen kuin töistä lähdin, alkoi puhelin pirisemään. Odotin jo, että siellä Animagista soitetaan Anan tautta, mutta se olikin posteljooni. "Täällä olisi teille paketti. Onko teillä ketään kotona, että sen voisi tänne suoraan jättää?" No ei meillä ketään heti 13.05 ole paikalla, kun minullakin loppui tänään päivä klo 13.15 ja kaupunkiin piti vielä lähteä. Oletin siinä sitten tietenkin, että se oli se viikko sitten tilattu kissanhiekkalähetys, kun niillä on kotiinkuljetus, jos sattuu silloin kotona olemaan. Se olisi aika mukavaa, varskinkin kun sitä hiekkaa on tulossa 4*15kg, eli 60kg. Mukavampi se olisi suoraan kotona, kuin lähtä Tuirasta hakemaan.
Tulen sitten kissan kanssa kotiin, mutta en siinä kiireessä (kauhea vessahätä ja Ana piti saada mahd. nopeasti sisälle lämpimään) kerkeä poistia hakemaan laatikosta. Kun J tulee kotiin, niin postikin ajautuu sisälle. Ei siellä mitään kissanhiekkahakulappua ole, vaan ÄITIYSPAKKAUKSEN!
Ou nou! :D Ihanaa! En sitä vielä tänään jaksanut hakea, se on sitten huomisen haku juttu kun töistä pääsen.
Ihanaa päästä hipelöimään ja kattomaan mitä kaikkea ihanaa se loota on niellyt. Ihan kuin olisi taas joulu tai vaikka synttärit (sillon kun en mitään saanut :( ). Joo, pidän tätä myöhäisinä synttäreinä :D Huomenna siis luvassa hypistelyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti