perjantai 24. tammikuuta 2014

Shoppailuja vai ei... vai mitä sitten?

Tässä paisuvassa tilassa ei ole muuta vikaa kuin se, että tunnen itteni taas kauhean lihavaksi! Kaikki on laihiksella tai vetelee kauheita salitreenejä, mutta minä en saa tehä tälle mitään! Siis salille saisin toki mennä, mutta ei vaan tule mentyä. Syynä osittain reistaileva selkä, jota en halua hajottaa kokonaan ja toisaalta en osaa tehdä mitään vain osittain. En siis saa vetää kunnon hikitreenejä, jollaisiin olen tottunut laihiksen yhteydessä. Miten sitä muka voi mennä salille hikoilemaan, kun on kauheasti rajoituksia?
Ehkä tässä on samalla tekosyitäkin, mutta kuitenkin. Ei vaan kiinnosta mennä sinne tekemään jotain "kevyttä". :(

Mekko
En tiiä oisko tuo mekko yhtään minulle sopiva, mutta ainkin kuvassa on tosi söpö. Pitänee koittaa kesällä ensin mahtua entisiin mekkoihin ja sitten vasta hankkia uusia. Toisaalta, nyt kun pitää kukkaron kiinni, niin säästyypä nekin rahat.

Mekko 
Tämäkin on jotain Niin Ihanaa! <3

Josta tulikin mieleen, että minun pitäisi löytää uusi iso olkalaukku ja hoitolaukku. Entinen turkoosi Aleksi13:sta viime kesänä ostettu iso laukku sanoi sopimuksensa irti ja sekös kenkuttaa. Siitä sai sentään maksaa ihan tarpeeksi ja kestää vaan vähän päälle puolivuotta. Mutta kun ei ole kuittia tallessa, niin turhaapa sitä on sinne viedä ja valittaa siitä. >:( Kenkuttaa kuitenkin. Nyt siis pitäisi löytää hyvänkokoinen olkalaukku sen tilalle. Ja samalla hakusessa on tosiaan myös hoitolaukku. En laita pahakseni, vaikka se olkalaukku olisi samalla se hoitolaukku, mutta ei se haittaa vaikka ne ois erikseenkin. Mutta hakusessa kuitenkin.

Katsokaa mitä ihanaa löysin!
Eihän näitä voinut jättää tilaamatta. Otin jopa parissa eri koossa, että sitten voi käyttää pidemmän aikaa. Ihan meidän näköiset tossukat Naperolle. Oispa ollu erivärisenä, mutta tällä kuviolla oli vaan punaisena. Olisin halunnu, että toiset ois ollu toisella pohjavärillä. Samalla myyjällä oli tosin kymmeniä erilaisia tossuja myynnissä, vaikka sun minkälaisilla kuvioilla. Nämä vaan osuivat silmiin ja samantien ne oli tilattava. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti