torstai 9. tammikuuta 2014

Ja niin joulu joutui jo taas pohjolaan...

Joulu tosiaan oli ja meni. :) Ja vuosien saatossa vakiintunut "joulurundikin" tuli heitettyä. Tälläkertaa vaan aattoa vietettiin eripaikassa. Eli: matkamme alkoi la aamuna Oulusta ja päädyimme Kajaaniin, jossa vietimmekin aikaa maanantaihinn asti. Pukki oli tuonut etukäteislahjoja, mutta eihän niitä silloin voinut vielä availla ;)
Maanantaina oli tiedossa taas auton pakkaamista, kissat, mies ja emäntä kyytiin ja ei muuta kun Pielavettä kohti. Siellä sitten jouluilimme pari yötä ja päivää. Pukki kävi ja minä sain mitä toivoinkin: Muumi-dvd boxin! Siis sen ihanan missä on ne kaikki jaksot! JEEE! ;) J:lle Pukki toi uuden partakoneen ja hienon headsetin. Harmi vaan että headsetin mikissä oli kosketushäiriö, niin ne piti palauttaa pajalle ja nyt odotellaan uusia tilalle. :) Sekin asia siis hoitumassa. Muutapa ei sitten juuri tullutkaan, mutta oikeastaan tässä olikin toiveena, että kun tulee hankintoja Mukeloa ajatellen, niin sitten jos saisi apuja :) Ai niin, yksi todella ajattelevainen lahja saatiin: Anan anaalirauhasten leikkausrahat! Meillä niitä rauhasia kyllä kutsutaan tätä nykyä raha- tai kultarauhasiksi. ;) Mutta saadaan sekin asia pois päiväjärjestyksestä, eikä enää tarvitse pelätä sitä milloin ne taas räjähtävät.
Pielavedellä tuli sitten paisteltua torttuja ja laitettua ruokaa yms, ja mummoa ei meinannut saada sitten millään rauhoittumaan. Aina kiire ja kontrolli pitää olla joka asiaan, niin ei sille sitten mitään muuta voin, kun vaan koittaa huokasta syvään ja jatkaa omia hommiaan. :D Mutta hyvin se meni.
Keskiviikko iltana sitten suuntasimme Iisalmeen. Illalla iskän ja Eijan luona oli käymässä nuorempi velipuolistani A-P avopuolisonsa kanssa ja vanhempi velipuoleni M oli pidemmällä visiitillä siellä myös tyttöystävänsä kanssa. Mukava ilta siitä tuli ja kiva oli heihinkin "tutustua". M:n tyttöystävää en ollut aiemmin tavannutkaan; oikein mukava ja pirtsakka nainen (minun ikäinen) ja M:n kanssa en ole paljon ollut tekemisissä, niin häntäkin oli kiva jututtaa. M on sen verran minua vanhempi, että koskaan ei olla oltu kovin läheisiä ja hän onkin aina asunut Helsingissä, että meidän tapaamisetkin voi laskea sormilla. ;)
Torstaina tuli sitten käytyä tädin ja sedän luona päivällisellä ja samalla tavattiin serkkujakin, pelailtiin ja pidettiin hauskaa. Perjantaina olikin sitten ohjelmassa matka Kuopion Ikeaan. Sieltä tulikin sitten mukaan kaikkea mitä piti ja vähän ylikin. Soppailemassa oli siis Eija, J ja minä. Iskän piti mennä jo töihin silloin. J sanoitti jo joululaulutkin uusiksi Ikean reissun aikana: "Nyt itkeä saa, nyt meluta saa, Jarkkoa viedään Ikeaan taas....!" ;)
Mutta tosiaan. Nyt on uusi lipasto, vähän säilytys laatikoita kaappiin ja rullakko askarteluvermeille jne.
Lauantaina päivällä oli sitten se hetki reissua kun piti jo kotiin päin lähteä. Olihan se mukava reissu ollut, kaikki lähimmät sukulaiset nähty ja ihana vapaa joulu, toisin kuin edellinen. Mutta on se vaan niin ihanaa jättää matkalaukkuelämä ja tulla omaan kotiin! Kotia ei mikään voita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti