torstai 23. tammikuuta 2014

Raharauhasten poistoa

Olipas tänään taas päivä.
Herätys oli aikaisin (kuten aina), klo 4.35. Mutta tänään erikoisuutena oli se, että J:kin heräsi silloin. Jonkun piti näet viedä minut töihin. Aamiainen nassuun, vaatteet päälle ja matkaan. J palasi samaa tietä kotia ja oli kuulemma yrittänyt vielä nukkua, mutta ei siitä ollut mitään tullut. Toisessa korvassa isompi karvakasa leikkii moottorisahaa ja toiseen korvaan pienempi kvääkky huutaa "Kvääk!". *nauraa* Voin vain kuvitella tilanteen. xD
Ajatuksena, että J joutui minut viemään töihin oli se, että Ana piti saada klo 7-8 aikaan lääkäriin ja sitä kautta leikkaukseen. Sinne olivat kuulemma päässeetkin. Vihdoin viimein Analta leikattiin pois sen "kulta"rauhaset, siis anaalirauhaset, mutta kun ne on syöny niin paljon rahaa, niin ne on nimetty uudestaan joko raha- tai kultarauhasiksi. ;)
Töistä päästyäni hyppäsin sitten bussiin ja keskustaan Anaa hakemaan. Ja sitten hiuksianostattavien laskunmaksujen jälkeen, kun Ananenkin oli kääritty hyvin pyyhkeeseen ja laitettu koppaan lautasantenni päässään, alkoi suunnistus matka bussipysäkille ja kotiin. Nyt se ressukka kyhjöttää pyllyineen kylppärissä. Kaikkea sitä joutuu pieni kissa kestämäänkin. Mutta eipä ainakaan enää tulehtuvat rauhaset vaivaa. Jospa tämä oli viimeinen kerta kun Ana tai me joudutaan kestämään sen pyllyvaivoja *koputtaa puuta*.
Tämä leikkaushan oli joululahja ihanilta appivanhemmiltani! Kiitos heille. Jouluna tuli puheeksi Anan raharauhaset ja että olisi kiva päästä leikkaamaan ne pois. He sitten antoivat rahatukun käteen ja sanoivat, että: Viekää se leikkaukseen ennen Naperon tuloa. Vähentää tulehdusriskiä sitten monella tapaa ja Naperon kanssa Anan pyllynhoito ja kaiken puhtaanapito voisi olla hieman haastavaa. Joten ihanaa kun se on nyt tehty. :) Iso kiitos siis heille taloudellisesta tuesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti