torstai 9. tammikuuta 2014

Ultrailua ennen joulua Rv21 (20+0)

Jopas on aika taas hurahtanut ja joulukin ohi vilahtanut. :)
Mutta tosiaan, tiistaina viikkoa ennen joulua tuli käytyä rakenneultrassa. Siellä sitä myllerrettiin ja Muksu ei sitten tykännyt yhtään kun sillä ultralaitteella tökittiin ja muljuteltiin :D Toisaalta en ois minäkään tykänny, jos joku ois ilman suostumusta niin kauheena tökkiny.
Todella tarkkaan kyllä kaikki kateltiin. Selkäranka jokapuolelta, jalat (kengän koko oli silloin 3,5 cm Oih!), eri luitten mitat, aivot, sydämen sykkeet ja että veri kiertää oikeaan suuntaan jne. On se tarkkaa. O.o Kaikki näytti olevan hyvin, niin kuin pitääkin.

Sivuprofiilista Muksu. Siellä sitä vaan vilkutellaan. :)

 Nassu näkyy tässä: pieni nenän nöpsykkä, suu vähän murrulla, mutta siellä sitä köllitään.

Tässä näkyy jalka. Siis jos siitä saa mitään selvää. :D Vaakasuunnassa olevat kaksi vaaleaa viivaa ovat sääriluut. Sitten piirsin pottuvarpaasta kantapäähän punaisen viivan, niin senkin saattaa erottaa/tunnistaa. Takana oleva "haamu" on toinen sääri. Napero oli siis risti-istunnassa.

Ultrailu tehtiin siis Terveystalolla ja sen jälkeen sitä sitten mentiinkin puimaan kuultuja juttuja teekupposen ääreen Tt:n Antellin ravintolaan pullankanssa. :)

Ai niin. Napero oli "odotettua" pienempi; siis ei pituudeltaan vastannut täysin 20+0 viikkoja, vaan enemmänkin 19+2, eli on mahdollisesti 5 päivää nuorempi. Laskettua-aikaa ei kuitenkaan alle viikon poikkeamalla aleta muuttamaan, koska pituus saattaa olla perimästäkin kiinni. Eli näillä mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti