maanantai 16. joulukuuta 2013

Rv 20 (19+6) ...ja saikku jatkuu...

Huoh...
No otsikko kertoo kaiken. Ei siinä taas auttanut muu kuin soittaa aamulla lääkäriaika itselle ja mennä pyytämään saikkua, kun ei tämä kipu selässä/pakarassa/yms hellitä yhtään. Tai siis välillä se on ihan hyvänä, mutta "liika" kävely ei oikein ole herkkua sille. :/ Nyt on taas torstaihin asti sairaslomaa kirjoitettu ja torstaille lääkäri antoi jo suoraan oman työterveyslääkärin ajan klo 10. Tämän viikon aikataulu on siis lääkäripainotteinen: huomenna rakenneultra Terveystalolla klo 11, keskiviikkona työfysioterapeutin aika klo 10 (lääkäri huomasi että sain ajan vasta tammikuunpuoleenväliin, niin antoi tänään suoraan ajan sitten toiselle fysioterapeutille keskiviikolle) ja torstaina työterveyslääkäri klo 10.
Tärmäsin tänään yhteen työkaveriin Mehiläisestä lähtiessäni ja virnistellen siinä sanoin, että tässä alkaa tämänkin puljun tuntemaan kohta liiankin hyvin. ;) Melkeinhän tässä jo ihtesä sairaaksi tuntee, kun niin usein lääkärillä pitää käydä xD Mutta katsotaan nyt miten tässä alkaa hommat sujumaan.
Aamulla lääkäriaikaa varatessa tuli vähän sellainen pompoteltu olo, kun ajattelin että soitan tässä asiassa nyt sinne neuvolaan ja varaan sieltä lääkäriajan, kun tämä asiahan pitäisi periaatteessa hoitaa siellä. Soitan siis sinne ja kohta soittaavat takaisin ja kerron asiani. "Mutta me emme voi varmasti tietää johtuuko nuo kivut raskaudesta vai mistä. Ottakaa yhteyttä omaan terveysasemaan." Siis HÄH! O.o Mikä minulta meni ohi? Neuvolassa on suoraan sanottu, että jos on jotain tällaisia vaivoja jotka luultavimmin/tai kuten tässä varmasti, juhtuvat raskaudesta, niin soita ajanvaraukseen ja varaa aika neuvolalääkärille. Sieltä sitten ohjataan tk:n tai työterveyteen, johon nämä asiat ei sitten periaatteessa kuulu mitenkään. Siis mikä meni ohi? O.o Kertokaa minulle. Tästä puhun kyllä ens kerralla neuvolakäynnillä (kahen viikon päästä).
Tuli tässä tänään mieleen sellainenkin, että minulle on varattu se neuvola aika tosiaan maanantaille 30.12 klo 13.15 (muistaakseni) ja minulla ei oo vielä mitään tietoa oonko töissä sillon Tt:lla vai joko oon siirtyny sinne koululle. Koitin sitä tänään tiedustella työpaikalla käydessäni, mutta kun ei silläkään tiietty. Johan on! Kaksiviikkoa mahdolliseen siirtoon, eikä siitä vielä tiedetä. Saati siitä, mille niistä kouluista minut laitetaan. Niitä on tietääkseni kolme... Ai miten niin aika epätietoista hommaa.
On kiva päästä pois nuista vuorosotkuista tuolta, mutta kun jos tämä siirtokin onnistuisi ilman niitä maankuuluja sotkuja... xD Liikaa pyydetty!
Mutta nyt on tosiaan tiedossa pientä jumppailua, piparinleivontaa ja lahjojen paketointia (kunhan saan sitä paperia hankittua) :D
Soromnoo ja morjens! :D

 Tiitun tassuterveiset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti