sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sisustusintoilua

Nyt ois pakko päästä sisutamaan kaikki paikat ihanaan kuntoon! :D
Kaivelin eilen kaapin perukoilta parit sisustustarrat esille ja laitoin ne suoristumaan matonalle siksi aikaa kun keksin minne ne laitan ja mitkä niistä menee nyt käyttöön. Niitähän on siis 5 kappaletta + ihana lastenhuoneeseen tuleva pöllö. :D
Puolitoistavuotta sitten kun ekan kerran tilasin tavaraa LightInTheBoxista, silloin häitä varten, tilasin myöhemmin sieltä sitten nuita sisustustarrojakin. Siitä tilauksesta on noin vuosi. Törmäsin siellä ihan sattumalta nuihin tarroihin ja sitten näin miten ihania niillä on ja mihin hintaan! Pakkohan niitä oli sitten muutamat ottaa, että pääsee testaamaan. Nyt jos sitten vaikka joku päivä yllättäisi J:n vaikka isolla koivulla makkarissa tai jotain semmoista. ;)

Nyt en äkkiseltään löytäny viimeisestä kuvaa LITB:n sivulta ja alimmasta en ole ihan varma, oliko se tuo, mutta suunnilleen samantyylinen se ainakin oli. Mutta niin...
Tuo toisiksi alin, siis Pöllö, oli niin ihanan "Pöllö" (miten muutenkaan sitä voisi kuvailla) että se oli pakko saada jo silloin vaikka muksusta ei ollut tietoakaan. Olin vain päättänyt, että se menee muksun huoneeseen.
Nyt meillä olisi edessä tv-tasonvaihto johonkin vähän "peittävämpään", siis sillä tarkoitan jotain jossa ei kaikki ole ihan käden ulottuvilla vaan kaapeissa tai laatikoissa piilossa pikkukäsiltä. Samalla tv-tason ympäriltä lähtisi vaihtoon nuo "pylväät" tai kaapit tai miksi niitä sanoo. Toiselle puolelle tulis yksi vitriinikaappi tai hylly, jossa on ovet. Siihenkin päälle voisi sitten laittaa yhden ihanan kuvan. Ehkäpä tuon oksan missä on lintuhäkki ja linnut tai sitten tuon riippuvan pallon jossa on linnut sisällä. Saa nähdä.
Sen verran vielä kuvista, että pöllö on tietysti väreissä, niin kuin kuvassakin; mutta muut ovat harmaita yhtä lukuunottamatta, en vaan muista mikä nuista kuvista oli musta, vai oliko se se jonka kuvaa tässä ei ole. Ne on nyt tuolla maton alla, niin en pääse katsomaankaan. xD Antaa nyt rauhassa suoristua, niin pysyyvät sitten paremmin seinällä, eivätkä kipristele itseään sieltä irti.
Kohta, kunhan J saa korttinsa kirjattua koneelle, roudaan sen Maskuun kattomaan niitä tv-tasoja. Ollaan siitä jo jonkin aikaa puhuttu ja mietitty sinne menoa. Tuntuu vaan, etten saa sitä työpäivän jälkeen liikahtamaan mihinkään sen suuntaiseen paikkaan, joten nyt sitten aattelin testata onneani ja sehän toimii. Eli kohta lähetään Maskuun, kun mainoslehen mukaan siellä vois olla jotain meille sopivaa ja sitten nähhään oisko niillä mahollisuuttakaan saaha kaupattua meille mitään sieltä.
Mutta nyt farkut jalkaan ja kohti Maskua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti