maanantai 10. maaliskuuta 2014

Viikot vierivät Rv 32 (31+6)

Huh huh.
Ja taas on viikko mennyt viime päivityksestä. Kummallista miten se aika kuluukin. Voisi kuvitella, että olisin tännekin kirjoitellut viimeviikolla enemmän, kun päivät vaan tuntuivat seuraavan toisiaan ja olisin toivonut enemmänkin tekemistä. Mutta aina kaikista pikku asioista ja kenkutuksista ei vaan jaksa avautua. Taisinkin vetästä viime viikolla aika itku-potku-raivarit J:lle. Ei, kyllä se oli jo puolitoista viikkoa sitten. Mutta silti. ;)
Ei mennyt ihan kaikki niin kuin strömssöössä. Päivä ei ollut ollu se ihan paras ja saunan siinä sitten tylsistyessäni siivosin. J tulee kotiin ja menee kylppäriin. Kun se tulee sieltä, tokaisee vaan (leikillisesti) "olit sitten lattiaa sotkenu jollain valkosella aineella, näytti olevat vähä saunan seinässäkin vielä." Eli siis sitä pesuainetta oli jääny vielä vähän seinään ja kylppärin lattiaan huolellisesta huuhtelusta huolimatta. Sillon pimahin ihan täysin, vaikka tiesin, että se tarkotti sen huumorilla. Siinä menikin sitten loppu ilta mököttäen ja itkien. Joistakin asioista kannattaa siis pitää turpasa kiinni mamman ollessa lähellä. ;)
No joo, se siitä. Mitäs kaikkea sitä nyt on saanutkaan aikaiseksi. Hmmm...
Oon ottanu vähä oulunalueen mammoihin yhteyttä ja tänään meenkin yhen semmosen luona käymään, nähtävästi mun kyydillä tulee toinenkin mamma sinne. Ideana vähän se että, pääsisi vähän muittenkin mammojen kanssa jutustelemaan. Siis löytäisi samanhenkistä seuraa. :) J:kin oikein patistaa tämmösiin. Yleensä en oo niin kauheen innokkaasti ollu mihinkään "miitteihin" menny, mutta pakko tässä on jotain tekemistä keksiä itelleen päiväksi, varsinkin kun on muitakin innokkaita tämmösiin. Vähän siis virikettä päiviin uusien kavereitten myötä, katotaan josko siitä tulis vaikka ihan hauskaa. :)
Viime viikolla tuli myös hajoiltua tuon hoitolaukkuasian suhteen. Laitoin netissäkin vähän kyselyä oisko järkevämpää ostaa ihan tavallinen iso olkalaukku vai sitten se hoitolaukku. Vastauksia on laidasta laitaan, kuten arvata saattaa. Toiset viihtyy parraiten hoitolaukun kanssa, toiset taas ei siihen tuhlaa vaan käyttää vaan olkalaukkua, joka kyllä riittää. Ongelmahan tässä on se, etten oo löytäny ainootakaan ostamisen arvosta laukkua kuukausiin. xD
*nauraa*
Enhän minä nirso ole, en!
Yhen kivan hoitolaukun löysin, mutta nyt mietin, viittiikö siitä maksaa 130€? Aika iso summa nimittäin. Vaikuttaa kyllä laadukkaalta ja hyvältä, mutta niin...
Se siitä. Palaan asiaan ihan omassa postauksessaan, kuhan jaksan enemmän kirjottaa.
Käväsin hakemassa viimeviikolla myös ilmaisen BabyBox:in. Tilasin sen täältä ja hain sitten lähimmästä Lastentarvikkeesta. Olihan siellä kaikkea pientä kivaa. Tästäkin voisin kirjoittaa toinen kerta ja laittaa siitä sisällöstä myös kuvan. Mutta tuleville mammoille suosittelen :)
Käväsin muuten viimein siellä hammaslääkärissä, tai siis suuhygienistillä. Ajanhan varasin jo se 4 kk sitten ja nyt se sitten oli. Katteli legot läpi; kai siellä reikä tai pari oli ja muutama alku, hammaskiveäkin löysi (kappas kummaa), mutta ne se poisteli samantien. Varattiin sitten aika hampilääkärille toukokuun loppuun. Arveli, että haluaa ottaa kuvat suusta ja varsinkin takahampaasta ja tässä tilassahan ei saa ottaa rontgenkuvia. Eli siis suosiolla toukokuun lopussa siis seuraava kerta. Jospa sitä sitten sinne pääsis, eikä tulis mitään kummallista tielle, tai muksu viivyttelis kovin pitkään, että oma "toipuminen" viivästyis tjs. Kaikki kuitenkin periaatteessa ihan hävässä mallissa. Hammaslankaa kuulemma pitäs käyttää useemmin...köh... tai siis käyttää. ;)
Sellaista sekalaista ajatusta yms täällä. Ei siis mitään tietoa mitä sitä tuli taas kirjoitettua. Ajatus vaan luistaa niin kauheaa kyytiä, ettei itsekään pysy perässä. Sitten yhtäkkiä se ajatus katkeaa ja tulee kirjoitettua mitä sattuu, kun ei enää muista millainen se punainen lanka oli, vai oliko se sittenkin vihreä.
Mutta nyt tämä kaummallinen mamma katoaa ja lähtee tutustumaan toisiin mammoihin. :D Katsotaan mitä tästäkin taas tulee. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti