tiistai 18. maaliskuuta 2014

Oh hoh! Rv 34 (33+0)

Herranen aika kun tämä aika vaan vilahtaa!
Eihän tässä ole kun muutama viikko aikaa enää.
On kyllä tullu huomattua, että sisäinen pahoinpitely vaan lisääntyy. Nyttenkin kauhea jytke menossa. xD

Oli taas ihana viikonloppu; lähettiin J:n kanssa kotoa ajelemaan torstai iltana kohti Kajaania ja sitten perjantaina päivällä kaveri poppoon kanssa Ukkohallaan mökille hööpöilemään. :)
Viikonloppu meni siis mahtavassa seurassa hyvien ruokien ja aaaaaah niin ihanan saunasidukkapullon kanssa. Ostin alkosta kokeeksi yhtä omenasiideriä 0,33l pullon ja se oli kyllä hintansa väärti, varsinkin kun ei ollut taas useaan viikkoon saanut mitään niin hyvää maistaa. :P Namps!
Kumpanakin iltana tuli saunottua ja pelattua sitä sun tätä, syömistä unohtamatta sekä seurattua muiden vähän päihtyneempää tlilailua. Ei sillä, vaikka selvinpäin olinkin, niin en se minä yksin ollut, saati toilailematta! ;)
Aivan ihana "vappu" oli taas! Sanon vappu, koska yleensä meillä on kevään ekat pippalot mökillä vappuna tai mahdollisimman lähellä vappua. Mutta jostain kumman syystä tänä vuonna siirrettiin vappua vähän aikaisemmaksi. ;)

Siellä oltiin siis perjantaista sunnuntaihin ja sitten lähettiin takaisin Kajaaniin. Täällä sitten ollaan oltu siitä asti J:n porukoitten (appivanhempieni) luona. J:llä on nyt tämä viikko talvilomaa ja huomenna (ke) olisi taas tarkoitus lähteä kohti kotia. Torstaina meillä on taas vanhempainvalmennus ja sinne olisi tarkoitus mennä, niin silloin olisi hyvä olla kotosalla. Loppuviikon suunnitelmia ei sitten sen kummemmin olekaan. Jos tämä ompeluinto vaan säilyy kotiin asti, niin sitten voisin ottaa koneen/t esille ja alkaa surruuttamaan. Tällä hetkellä nimittäin tekisi kauheasti ommella kaikkea ihanaa, mutta kaikki kaavat/ohjeet ja kankaat on kotona, vaikka täällä kone olisikin. ;)

On tässä tullut mietittyä täällä ollessa taas vaihteeksi nimiäkin. Päästiin paremmin kysymään J:n puolen sukulaisten vanhoja nimiä, niin jos niistäkin jotain kivaa keksisi. Samalla tässä katsellut netin syövereistä vanhakansallisia suomalaisia nimiä. Laitanpa tähän listan niistä sivustoista, jos jotakuta toistakin sellaiset kiinnostaa ja mikä tärkeintä: löydän itse kotona samat sivut uudelleen. :D

Vanhoja nimiä
Historismi.net Vanhat etunimet
Etunimet.net
Etunimet.net Harvinaiset etunimet
Nimipalvelu
Wanhanaikaiset nimet Suomi24
Vauva Wanhoja harvinaisia nimiä

Jospa tänne loppuun vielä laittaisi 33+0 masukuvan.
Naamasta ei kannata välittää (ihan kauhee), mutta masu pömpöttää jo aika lailla xD Ps. housutkin on mukavat jalassa, kun lököttäävät tuollatavalla ;)Että semmoinen mahanröllykkä!
Ja nyt syömään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti