maanantai 10. maaliskuuta 2014

Soseita ja muita sörsseleitä

Olen tässä aina välistä miettinyt, josko sitä sitten koittaisi itsekin väsäillä jotain soseita ja sörsseleitä muksulle, kun kiinteä ruoka alkaa maistumaan. Siinä samalla sitten vilkuillut onko kyseiseen aiheeseen liittyviä kirjoja minkämoisia ja mikä olisi hyvä sellainen. Ei nyt kauheasti tee mieli ostaa kauheaa kavalkaadia kirjoja, joita ei sitten loppupeleissä käytä mihinkään.
Törmäsin sitten muutamaan otteeseen juttuun kirjasta "Vauvan ja taaperon keittokirja" ja siitä tuntuivat monet olevan kiinostuneita sekä ovat kehuneet sitä. J:lle asiasta mainitsin ja ensimmäinen kommentti taisi olla "meidän muksua ei keitetä!" ;) No joo... Ehkä tuon nimen voi ymmärtää väärin. xD
Yhdellä palstalla kyseinen kirja sitten tuli myyntiin ja pakkohan se on sitten testata mitä siitä tulee. Käväisin sen sitten tänään jollakin eurolla hakemassa ja oikein mielenkiintoinen sekä laadukkaan oloinen kirja on kyseessä. Kuvat ovat kivat, ohjeet kerrottu yksinkertaisesti, raaka-aineet monipuoliset, kirjassa on kerrottu myös muuten vauvan ja taaperon ruuista ja ruokailusta yleisesti. Ainakin näin alkuun tuo vaikuttaa ihan lupaavalta kirjalta ja laittaa sitten taas kiertoon, kun ei itse sitä enää tarvitse. :)


Täällä siis alkaa pieni kokkailu kunhan päästään siihen ikään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti