lauantai 20. joulukuuta 2014

Taloja siellä, taloja täällä...

Joitain vanhoja piparitaloja.
Harmittaa vaan kun en ole juuri mistään niistä, varsinkaan parhaista, ottanut kuvia. Aina olen harmitellut jälkikäteen, että taas unohtui. Mutta tässä on muutama.
Kuvat ovat vuosilta 2010, -11 ja -12. Yhdestä talosta on kuva myös viimevuodelta. Plussana pari kuvaa muista piparijutista.

Kirkko. Huomaa "käsialasta" että vielä aloittelen näitä juttuja. Mutta ihan hyvin onnistunut kuitenkin. :)


Sydmelliset huussit. Tämä tuli muistaakseni lahjaksi jollekin pariskunnalle. Nyt en muista kenelle. Muisteken tehneeni meillekin (miehelleni ja minulle) suunnilleen samanlaisen joskus aiemmin.

Entisessä kodissa meinasi tasot loppua, kun joka paikka oli täynnä piparitaloja. :D


 

Musikaalisille kavereille annoin melodiset huussit. Ihastuivat niihin niin, että toinen tilasi työnantajalleen joululahjaksi pienen nuottimökin.Pieni nuottimökki.Mökin seinustalla on nuottiviivastolle laitettu "kolme yötä jouluun on"-kappaleen nuotit.


Tällaisen talon vein työkavereilleni tuhottavaksi osastolle, kun itse jäin sairaslomalle raskaana ollessani ja uskoin, etten enää osastolle palaa ennen äitiyslomaa. No niinhän siinä kävi, joten onneksi tein ihanille naisille oman talon. ♥


Pihalla myös muutama sulanut lumiukko. ;)


Muitakin piparijuttuja:

Nämä ovat kyllä kestosuosikki, ainakin minun. :P
Sulaneet lumiukot.

Ja jotain pientä mitä jaksoin tänä vuonna värkätä:

Sydämiä, tähtiä ja pukkeja.
Sulaneita lumiukojakin piti tehdä, mutta lumiukon sisukset hävisivät parempiin suihin ennen kun kerkesin niistä mitään tehdä. ;)


2 kommenttia:

 1. Todella upeita! Meillä on vaan yksi vinksahtanut muumitalo. Kiva olisi nähdä kuvia eri työvaiheita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itse olen monena vuonna mieluillut muumitaloa, mutten koskaan saa aikaiseksi piirtää kaavoja siihen. Pitänee marssia kauppaan ostamaan muotit. :D
   Vaihe-vaiheelta -kuvia i ole tullut otettua, mutta tuossa on kyllä ideaa. Voisinkin niin tehdä seuraavan kerran. Mieleen on myös tullut, että miksi se piparitalo on aina niin jouluinen juttu? Eikös keväällä/kevättalvella voisi olla oma keksitalo. :P

   Poista