perjantai 5. joulukuuta 2014

"Joulu on taas..."

Minulle nuo laulun sanat vaan menee näin:

"Kankaita taas
kankaita taas.
Oi kuinka mul on hauskaa.

Nyt sitä saa
Nyt sitä saa
aamusta iltaan ommella!"


Käväsinpä tänään Vivean kanssa postissa ja siellä meitä odottekin tällainen ihana kangaskasa.
Paketteja tuli siis Verson Puodilta sekä Pehemiältä, johon oli yhdistetty myös Nanun tilaus. Paketeissa siis yhteensä kahdeksaa eri trikookangasta, kahta joustofroteeta (sieni ja puna-valkopilkullinen) sekä play-merinovilla.
Mitä kaikkea ihanaa minulla onkaan suunnitteilla näistä. ♥


Noin viikko sitten tänne tuli jo esi-esi-joululahja: Lettirikoota. Olisin halunnut tätä mieluummin harmaansävynä, mutta sitä ei ollut enää joten hankin tätä, enkä ole yhtään pettynyt.

Meidän pieni hammaskeiju. ♥
Tarkoitus olisi tehdä tästä itselle paita/tunika/mekko ja Vivealle jotain muutakin kivaa kuin vain pipo.. Mutta kaikki aikanaan.


Tällainen pipo siitä siis tuli. Pikkuisen iso se vielä on, mutta eiköhän tuo pää tuosta vielä kasva ;) Ei ole ainakaan ihan heti pieni, niin kuin moni muu myssy tuntuu olevan.


Nappikauppa Punahilkasta tuli myös pienen pieni paketti joka sisälsi suuria asioita, tai siis metreittäin kuminauhaa. Näitä tarvitaan siellä sun täällä, mutta pääasiallinen tarkoitus oli laittaa näistä kumpparit J:n tuleviin boksereihin, jahka saan entiset silputtua kaavoiksi ja testattua tuleeko niistä mitään. :D


Tästä ihanasta Pitsii kankaasta tuli itselle tunika, josta en vielä ole saanut kuvaa. Oikein onnistunut kuten myös nämä pienet leggaritkin. Nuista puuttuu enää vaan sopiva kuminauha, sitten pääseevät heti käyttöön.
Tästä taidan tehdä myös pienen pitsimekon ♥

"Joulu on taas....joulu on taas...."
Sellaista tänne tällä kertaa. Jospa saisin nuita omiakin vaatetuksia tänne taas kuvailtua.
Kirjoittelemisiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti