keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Oma jouluni jo ennakkoon

Eipä ole tullut kauheasti kirjoiteltua pariin viikkoon. Paljon on kyllä tullut tehtyä, mutta kun olen toiminut Joulupukin apulaisena, niin kaikkea ei voi vielä paljastaa viikkoon. ;)
Jotain sentään voi.


Ihana ruskamekko ei pettänyt taaskaan. Nyt muutoksena alkuperäiseen kaavaan vain mekon/tunikan pituus. Kutsuisin tätä ehkä ennemmin nyt tunikaksi, kun pituutta on vähän vaähemmän kuin alkuperäisessä.Taskutkin löytyvät, niin saa jemmattua kaikkea niihin. Muutamissa tekemissäni ei ole taskuja ja niiden olemassa olo on kyllä nyt todettu välttämättömäksi. Jatkossa tasskut ovat siis itsestäänselvyys.


Kaulukseen lisäsin vielä pitsiä ja siitä tuli oikein kiva lisä, ilman sitä tuo olisi ollut vain punainen tunika valkoisilla sydämillä.


Huomatkaa vielä kauluksen kuvion kohdistukset. Itse huomasin ne vasta viimeisessä sovituksessa. :'D Jos olisin yrittänyt kohdistaa kuvioita paremmin, en olisi siinä onnistunut näin hyvin!


Omalla kaavalla vähän ruskaa matkien lettitunika. Kaulus on suora ja siitä tuli ihan kiva. Muutamia juttuja tekisin seuraavan kerran toisin, mutta käyttöön päätyy. Kangas on ihana!Mallina kanssani keikoilee Tiitu kisulimme.


Täälläkin löytyy taskut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti