torstai 7. elokuuta 2014

3kk

Tylleröinen jo 3 kk vanha. Kauhistus!
Sitä vaan miettii minne se aika katoaa.. tai kulkee... tai jotain.
Ei tässä ole itse jaksanut tai pikemminkin kerennyt, paljon mitään tekemään, Vivean perään vain katsellut, mutta en valita. On se tyttö vaan semmoinen pakkaus. :)

Eilen oli neuvola ja pituutta oli nyt n. 61 cm. Tarkkaa mittaa ei saatu, kun neiti päätti juuri silloin vetstä koko hernepalon nenäänsä ja koko kroppa jäykkänä huusi. Raukka... :( Mutta mitta oli sitten "noin"mitta. :D Paino oli noussut 6660 grammaan, eli aika pirullinen neiti siis. ;)
Hyvin kasvaa, paino kauniisti käyrillä ja pituus vähän keskikäyrän päälle nousi.


Hoitaja vielä lopussa kehui Vivean käsiotteita, todella hyvin ja vakaasti otti minun kädestä ihanan kirahvinsa itselleen ja sitä alkoi maistelemaan. Th tokaisi vaan, että yleensä nuin vakaat kädet ja hyvä käsien koordinaatio on vasta 4 kk ikäisellä. Oi, meidän tyttö on taitava käsistään! :)


Yksi mielenkiintoisimmista leluista onkin siis tämä kiva kummilta saatu kirahvi. Sitä jaksaa katella, ihmetellä ja nuoleskella vaikka kuinka. :D Muitakin kivoja on, mutta tuo jotenkin on se mieluisin.

Sitä olisi kohta taas edessä pieni matkustus. Viikonlopuksi ollaan Pielavedelle lähdössä mummolaan tai siis isomummolaan. Katsotaan mitä siellä keksitään. Jospa sitä ainakin uimaan pääsisi, siis itse. Vivea odottakoon järviuintia ens kesään.
Ens viikolla meillä tosin alkaa vauvauinti, joka siis on raksilan uimahallissa. Mukavaa kun on tuommonen harrastus kerran viikossa ainakin jouluun asti. Voidaan sitten halutessa jatkaa sitä ens kevätkin. Pientä kivaa pulikointia koko perheen voimin. 
Viikko sitten lauantaina kävin ostamassa uimavaipan ja maanantai aamuna ilmoittauduin uintiin. Ilmoittautuminen netissä alkoi klo 8.00 ja onneksi olin heti ilmoittautumassa, koska jo 8.03 oli haluamaani ryhmään enää 1 paikka kahdestakymmenestä vapaana ja 8.08 oli kaikki ryhmät täynnä. Aikamoinen kysyntä siis.. o.O Mutta onneksi päästiin mukaan. :D

Kauhiana tekis mieli taas ommella, mutta ei sitä ole oikein päivällä aikaa semmoiseen ja illalla haluaisi itse pitää huokaisutaukoa ja samalla antaa rauhaa myös J:lle joka on töissä ollu koko päivän. Eli ei sitä ylimääräistä aikaa niin mahottomasti ole. Mutta en valita. Ihana tyttö pyörii ympärillä, niin ei ole mitään mitä muuttaisin. Ompelukone kyllä jaksaa odottaa. :)

Mutta jospa sitä taas koittaisi jotain muutakin keksiä, kun neiti on ollut untenmailla jo pari tuntia. Voisi sitä vaikka itsekin mönkiä patjan päälle. Näillä helteillä en sano, että vällyjen alle, mieluummin nukun niiden päällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti