torstai 9. lokakuuta 2014

Vaunuverhoja

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Eikös se niin ole?
Meidän vaunuverho on nyt valmis, tai oikeastaan se on ollut valmis jo noin viikon. Eihän se olekaan ollut tehtävien listalla kuin vasta n. 6-7 kuukautta. xD Eli suunniteltu on ja kunnolla. Naurattaa vaan tämä jahkailu sen kanssa, kun ei sen tekemiseen lopuissaan mennyt kuin noin tunti.
Tässäpä se sitten on:Pöllöä siellä, pöllöä täällä.
Samaisesta kankaasta tein meille keväällä sohvatyynyt. Toisellapuolella on valko-harmaa sydänkangas.


Alareunassa, tai siis ei ihan alhaalla, vaan n. 10 cm alareunasta on nauhat, joilla verhon saa solmittua lipaksi tuohon kuomun ja työntöaisan väliin.


Hyvin istuu vaunuihin.


Sirkat laitoin reikiin, niin luulisi kestävän kovassakin käytössä. Renkaiksi ostin ihan vaan kirkkaat suihkuverhorenkaat ja toimiivat ihan yhtähyvin kun kalliimmat lastentarvikeliikkeestä saatavat.

Kun oma verho oli vaunuissa ensimäistä kertaa viikko sitten ja oltiin Vivean kanssa bussilla matkalla esikkokerhoon. Bussissa oli toinenkin äiti ja päätepysäkillämme virisi keskustelu vaunuverhoista ja lopputulos oli se, että hän tilasi omiinkin vaunuihinsa verhon. Siinä sitten viestiteltiin mitoista jne ja tälläinen siitä sitten syntyi:


Kankaana on nyt siis sama kuin omassani, mutta eri väärisenä. Tätä kangasta käytin keväällä tekemässäni laukussa.
Tämä verho on vähän leveämpi kuin omani, kun mittojen mukaan on tehty.


Sirkat samallalailla tässäkin ja samaiset renkaat.


Valkoinen nyöri loppui kesken, mutta kun kankaassa itsessään oli punaista, niin oli oikeastaan aika kiva kun toinen nyöri on punainen.

Vaunuverhon tilaaja laittoi alkuillasta viestiä ja sanoi, että verho on juuri sopiva. Ihana kuulla, että on sellainen kuin halusikin. :) 
Viestitellessä tuli myös puheeksi, että jos teen neuvolakortin kuoria, niin hän voisi olla kiinnostunut myös sellaisesta. Itse asiassa sellainenkin on ollut mielessä jo kuukausia. Jotenkin vain ei kaikkea aina kerkeä tekemään, tai sitten ei vaan jaksa alkaa väkertämään. Mutta se voisi olla seuraava pikkuprojektini. :D

Mutta tänään olen siivonnut hetkeksi ompelukset pois keittiöstä, siivonnut, imuroinut ja pyyhkinyt paikat, niin nyt on ainakin viikonlopun mittainen tauko. Tauko tulee ihan senkin takia, että huomenna lähdetään koko poppoo kohti Iisalmen ukkilaa ja mummolaa. Ei huolta kuitenkaan, ensiviikolla, kunhan kotiudumme, ompeluhulluus alkaa taas. xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti