keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Uutuuksia! ...ja reklamaatioita

Jippii!
Tilaamani kankaat alkavat viimein tupsahdella kotiin. Viime torstaina minulle tuli viesti, että Noshilta tilaamani kankaat ovat tulleet postiin ja kimppatilaajani hakee paketin perjantaina. Mehän oltiin miehen kanssa lähdässä mökille juuri perjantaina ja itsellä oli aika hektinen päivä tiedossa, kun kaikki pitäisi saada kuntoon ja kassit pakattua sekä matkaan olisi paras päästä ihmisten aikaan. Sovittiin sitten että katsomme kankaiden hakua sunnuntaina tarkemmin ja niin sitä sitten tuli tehtyäkin. Maanantaina sitten käväiin hakemassa paketin Tuirasta ja juuri oikanlaisia ihanuuksia se sisälsikin.


Noshin ihanuudet. Pilkkua, pilkkua ja pilkkua. :D Juuri oikeanlaisia lisäksi kuviollisten kuosin kanssa.


Pehemiän pakettikin tuli maanantaina ja sen kävin hakemassa postissa samalla matkalla Noshin paketin kanssa. Mitä nameja se sisälsikään!
Vasemmassareunassa (harmaapilkullinen) on joustocollegea ja minulle, lopuista teen mitä keksin. :D Tuo turkoosi (forrest animals -kangas) on luonnossa aivan ylimaalisen ihana! Mietin sitä pitkään tilatessa, mutta kyllä kannatti ja nyt mietin, että voisin tilata sitä vielä lisää. Väri ja laatu on todella hyvä ja kuvio on luonossa paljon parempi kuin pikkukuvassa näyttää.

Huomasin tuossa ihan sattumalta, kun kankaita olin pesuun laittamassa, että minullehan on tullut väärä kangas! Kerta se on ensimäinenkin.
Tämän satsin tummia kankaita en vielä pessyt, kun odotin uutta pakettia, niin pesen sitten samalla. No, tänään hain uuden paketin postista ja koneeseen olin niitä laittamassa ja HETKINEN! Tuli siinä vaan äkkiseltään mieleen, että enkös minä tilannut Sedimentti -kankaan (ylhäällä oikealla) joustocollegena enkä trikoona. Äkkiä tilauslappua ettimään (onneksi ne on s.postissa säilössä) ja kyllä minä sentään jotain oikein muistan. Lapussa lukee joustocollege Sedimentti, mutta käsissä on ihan selvä jersey. Olisin varmaan antanut asian olla tai laittanut vain huomautuksen s.postilla yritykselle, mutta kun hinta on kuitenkin collegella kalliimpi kuin jerseyllä. Parempi reklamoida kunnolla ja kyllä minä mieluummin sen collarin haluan. Kerrankin huomasin ajoissa. :D Maili niille lähti äsken ja jospa sen saisin paluupostiin huomenna tai viimeistään perjantaina. :)

Värit vähän huonot, kun illanhämyssä kuvattu. ;)

Emeli Design:lta tuli paketti jo viimeviikolla. Eli Karkkipäivä, kaksi raitatrikoota ja neljää resoria. Reitatrikoisiin en ole oikein tyytyväinen; ne on todella ohuita. Taidan käyttää ne johonkin vuorikankaaksi, mutta ihan vaatteena, esim bodynä, ne on liian ohuita. :/ Harmi.
Alimpana kuvassa on Lasten taikamaalta tilattu oranssi pallotrikoo, tuttu tapaus jo aiemmista ompeluista.

_____________________________________

Mökillä tosiaan tuli viikonloppu oltua ja sieltä palattua ompelin sitten kaverin muksulle parit tossut. On ne ollut tekeillä, ainakin ajatus tasolla, jo useamman viikon, mutta aika on ollut aika kortilla. Mutta nyt sain ne tehtyä. Harmi vaan kun kuvan unohdin niistä ottaa. Mutta Ihanat niistä tuli ja käyttöön päätyivät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti