torstai 16. lokakuuta 2014

Merinohömpötyksiä

Jippii!
Pääsinhän minä viimein niiden merinovillojen kimppuun. Eli maanantaina innostuin leikkelemään toista kangasta ja siitä tulikin sitten haalari ja kypärmyssy. Tai onkohan haalari oikea sana, ehkä paremminkin villa jumpsuitti tai jotain siihen suuntaan. Kun ulos mennään, niin kyllä se jotain siihen päälle tarvitsee, mutta kuitenkin. Ehkä tajusitte tai ette. :D


Siinäpä meidän hymytyttö rellottaa niin pirteänä. :D


Koko kroppa kuvaa. Haalari on taas koossa 74 cm ja kuten kuvasta huomaa, niin aika pitkät lahkeet ja hihat siinä on. Mutta eipä se meitä haittaa. On varaa venähtää vaikka vähän enemmänkin. On se tietysti parempi, että ovat liian pitkät, kuin liian lyhyet. ;)


Lähikuvaa nilkoista. Vetoketju on piilossa tuolla resorin alla.
Tästähän ei pitänyt tulla puna-harmaata, punaisen tilalla piti olla joku muu väri, mutta kun vetskaria aloin laittamaan, oli ainoa sopivan mittainen tuo punainen. Ei sillä, hyvin se tuohon sopii, mutta muutakin olisi vaihteeksi voinut olla. :D


Vuorikankaana on raidallinen trikoo. Yksistään aika ohut, mutta näin oikein passeli. :)


Kuvassa on vetoketjun yläpää, eli miten olen resorin kääntänyt, niin ettet ketju hierrä ihoa. Omasta mielestäni sain vetoketjunpään aina hyvin suojaan. Ainakin se on vielä toiminut.


Ensimäinen tekemäni kypärämyssy. Ajattelin samoin tein tehdä sen koossa 44 cm, niin kestää pidempään. Mutta voi kempuran kömpyrät! Se ei mahdu! Neitosen pää on muistaakseni n. 41,7cm ja tuo ei mahdu! Leikatessa kangas tuntui sopivan joustavalta, mutta valmiissa myssyssä ei sitten läheskään siltä. Kun myssyä laittaa päähän, se ottaa kiinni myssyn kaulankohdalta.


Myssy on kyllä tehty siististi ja hyvistä materiaaleista, mutta se ei vaan meille mahdu. :("Rakkaudella ommeltu."

Myssy vailla kotia!
Jos joku on kiinnostunut myssystä joka sopii vastasyntyneelle ja jossa siis päälikangas on lämmintä merinovillaa sekä vuori puuvillatrikoota (kaikki valmiiksi pesty), minuun voi olla yhteydessä. Sovitaan s.postilla tai puhelimessa tarkemmin.
wpyykonen(a)gmail.com

Ompas mainostusta. :D Mutta hyvä myssy kaipaa käyttäjää, ei näitä raaski jättää käyttämättöminä kaappiinkaan lojumaan. :)

Sellaisia ompeluksia tälläkertaa.
J lupasi, että ensiviikonloppu on minun ompeluviikonloppuni, niin sitten lisää ihanuuksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti