perjantai 6. joulukuuta 2013

Kaikkea uutta ja ihanaa

On muuten aivan ihanaa suunnitella ja toteuttaa ja tietysti hankkia kaikkea uutta (ja miksei vanhaakin) tarpeellista kampetta Mukelolle.
Tuli tuossa jo jokin viikko sitten tilattua peitto ja tyyny, vuodevaatteita muutamat kappaleet, kantoliina ja ihana feece-viltti/kapalo.
Kantoliinaa pääsin kokeilemaan jo Tiitun avulla. Onneksi miellä on niin "vauvamainen" löllyrä kissa, että se ei laita pahakseen, vaikka sen välillä työntäisikin vaikka nyt esimerkiksi kantoliinaan röllöttämään. Siellä se sitten röllötti ja köllötti n. 10 min kunnes kyllästyi ja alkoi "itkemään" ja oikuttelemaan ja piti viimein pois päästää. Samalla lailla tuli testattua facen kirpparilta löydetty sitterikin. Sitteri maahan ja kissa sinne istumaan, vyö kiinni ja ei kun keinuttelemaan. Alussa oli kyllä aika hölmistynyt, mutta ylhäällä kaaressa roikkuvat Nalle Puh -pehmot vei huomion ja niitä piti alkaa käpältämään.
Ihan kuin oikea vauva! ;)
Tuossa kun tuli itsellemmekin hankittua uudet lakanat (kyllä, ne ihanat Pentikin lakanat, joista on Cittarissa se tarjouskamppanja menossa), niin ajattelin, että kun nyt meillä on lakanoita voisin yksistä ihanista, mutta saumoistaan jo kuluneista lakanoista ommella muksulle uudet lakanat. Ne ois jo valmiiksi pehmeät, kun on niin useasti pesty, kauniit ja käyttöikääkin vielä löytyy kun vain jaksaa pari saumaa ommella ja siis tottakai oikean kokoisiksi muokata. Saisi niistä kahdetkin lakanat, tai sitten vaikka yhden pienet ja yhdet peruspussilakanat.
Tässä olisi muutenkin vähän käsitöitä tehtävänä. Esimerkiksi ostin eilen Eurokankaasta puuvilla kankaita ja Vallioniemeltä kävin hakemassa vähän 1 cm paksuista vaahtomuovia ja vanua, niistä olisi nyt sitten tarkoitus alkaa kasaamaan kiva värikäs ja eläimellinen reunapehmuste pinnariin. Siinä sitä riittää taas tekemistä, kun vain jaksaa aloittaa. :)
Mutta nyt itsenäisyyspäivän kunniaksi sauna kutsuu.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti