tiistai 8. syyskuuta 2015

Häälahjailua

Nyt kun häät on juhlittu ja tuore aviopari saatettu onnellisesti avioliiton satamaan, niin uskallan julkaiseta täälläkin mitä heidän päänsä menoksi keksin.
...tai mitä he siis saivat lahjaksi tästä osoitteesta.

Toivelistalla oli teltta, makuupusseja, kuppeja sekä kippoja lautasineen, kaikki tarpeeseen. Yksi toive osui silmiini ja sehän oli pöytäliina. Mutta voi.... se oli jo varattu ja montako pöytäliinaa kahdenhengen perhe tarvitsee? Ehkä sitten kun syöjiä on enemmän (ja liinatkin likaantuuvat tiuhemmin) teen heille pöytäliinan.
Jotain  muuta oli siis keksittävä. Hmm... "Hesari tilaus vaikka muutamaksi kuukaudeksi" oli myös eräs toive. Mutta kun en osaa tuota lehdenpainantaa enkä ole kovin kehuttava ennustajakaan (harmi), niin mielessä alkoi rakuttamaan että voisiko tätä toivetta soveltaa.
Miten olisi lehtikori?

Sellainenhan siitä sitten tuli. Pakettiin päätyi myös kolme pussukkaa (kokoa lautasliina) sekä neljä purkkia vaikka nuoruuden eliksiiri pillereille (meillä ne ovat kirjaimellisesti pilleripurkkeja).


Lehtikori on tällainen iso pussukka, jossa on pahvi pohjakovikkeena.
Pohjapahville tein ihan oman pussukkansa päällisen ja vuorin väliin, niin tervittaessa pahvin saa helposti ja siististi pois ja takaisin paikoilleen. Samoin kantokahvan puut lähtevät pois. Pesu siis onnistuu hyvin, kun kangas on kuitenkin puuvillaa, joka tunnetusti imaisee lian.


Viime kankaan painannasta onkin vierähtänyt jo tovi, niin piti vähän sitä muistella ja niinpä Paapiin puppelit päätyivät suurennetussa koossa tumman harmaina toiseen sivuun.


Toiselle puolelle teksti " No one is too old for fairytales", jotenkin teksti sopi niin hyvin häihin ja myös lehtikoriin, se kun pitää sisällään vaikka mitä satuja.


Korttikin minun piti askarrella, muta kotona en kerennyt ja ei se inspiraatiokaan vaivannut silloin kun olisi pitänyt. Joten Iisalmeen päästyä kauppaan ja kun kortin teksti ei miellyttäny, niin tuli sitten sittenkin askarreltua, vaikka edes vähän. Nuo hiiret olivat vaan niin suloisia! Ja sopivat hyvin pupujen kanssa.


Koko lahja.


Kolme pussukkaa. Yksi matalampi ja kaikkihan ovat myös käännettäviä.


Jokaisessa pussissa on myös erilainen yksityiskohta. Yhdessä on pitsinauha, toisessa kanttinauha ja viimeinen ihan beisikki ilman mitään.Koskaan käsitöitä ei voi tehdä liikaa, varsinkin kun inspis iskee, niin lisäksi tuli vielä koristellut purkit etiketeillä. Meilla on siis tyyliltään samanlaisia ja ovat toimineet oikein loistavasti vitamiinipilleripurkkeina.Tästä vihreästä Marimekon Lumimarjasta tuli aika nami.(Vallilan) Peipponen -purkki oli jo itsessään lintuineen niin kaunis, että siihen ei mitään kovin monimutkaista tarvinnut tehdä. Nauha ylös ja puuhun pyykkipoika johon etiketti lappunen.


Tällainen paketti siitä sitten kasaantui ja toivotaan, että tarpeeseen ja käyttöön menee.

Vielä kerran onnea ihanalle hääparille V&T! ♥

Kankaat:
Kukkapuput, harmaa - Paapii
Jussi, aqua - Paapii 
Tukikangas - Eurokangas

Kaavat:
Kaikki kaavat yms ovat omasta päästä ja säveltämällä tehtyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti