keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lanin tuotoksia 17.-19.7.

Johan tästä lanista onkin jo aikaa ja sen tuotokset ovat mitä parhaiten päässeet jo käyttöön, niin nyt on korkea aika vähän vilauttaa mitä sitä tuli tehtyä silloin.

Tuotokset aloitin tekemällä parit tilaustyöt valmiiksi. Eivät jäisi nurkkiin pyörimään ja unohtuisi, saati kävisi muksuille pieniksi, kun lapsille tarkoitettuja kuitenkin ovat.


Tällainen Kukkuu-jumpsuitti (Oma Gugguuni) valmistui ensimmäisenä. Ajattelin että suuritöisin ensin, niin muut menee sitten helposti.
Oma mallini on taas sivu- ja takasaumaton.


Huppu ja etukappaleet on vuoritettu vetoketjujen takaa. 


Jämäpaloista syntyi vielä lätsä kruunaamaan komeuden.


... ja lisää...


Kahdet housut Vivean kaverille.


Toisista tuli jättitaskuhousut, niin kuin pyydettiin.


Pieninä välipuhteina tein Triangeli-pussukoita.


 Nämä oli minulle uusi tuttavuus. Netin ihmeellisessä maailmassa törmäsin näihin ja pakkohan näitä oli sitten koittaa itsekin tehdä.


Kaverin vanha nahkatakkikin päätyi kokeiltavien listalle ja sai kaverikseen pitisä ja pinkkiä.


Olinpa sitä kerran päätynyt ostamaan kristallimuoviakin ja nyt sille löytyi testikäytö.
Pienemmästä tuli matkanaksupussi ja isompi etsii vielä käyttötarkoitustaan.


Pitsivetskari antaa näille mukavasti näköä, kun muuten ovat vain läpinäkyvää muovia.


Vivean pieni keittiö kaipasi paria pussukkaa ruokailuvälineille ja muille pikku hilpetööreille. Nyt sellaiset löytyy. Näitä voisin tehdä lisääkin. :)


Ja sitten se lanien pääjuttu:
Ajatushan oli, että kun ensimäisen lanin omistan Vivean vaatevaraston uusimiseen isommilla vaatteilla, nyt on minun vaatevarastoni vuoro. Siis minun vaatevaraston sisältöä ei tarvitse suurentaa, pelkästään uusia. :D


Ihanasta Pulmu-joustocollegesta syntyi tällainen. ♥
Pyryharakka-trikoosta tuli paita, jonka kaulukseen tein yksityiskohdaksi nappilistan.Vihreä piristää tätä kivasti.
Jo jonkin aikaa kaapissa marinoitunut Jätti Laku -trikoo päätyi perus pertsa paitaan. Tykkään!Harmaa Paratiisinpuutarha joustocollari löysi uuden elämänsä hupparissa. Hihat ovat puolipitkät, kun kangas loppui kesken. :P Mutta pidän siitä näin. 


Vähän tässä on "laihdutus varaa" vai pitäisikö tätä kutsua "wanna be"huppariksi. Nyt on vähän nafti, kun uudella kaavalla tämän leikkelin ja siitä muokkailin radikaalisti, niin tuli vähän hoikkisversio. No, onpa sitten tulevaisuuteen valmiina. :D
HAH! Kyllä tämä päätyy käyttöön jo nyt. :)


Mietin pitkään laitanko tähän vetoketjun vai nepit. En, totta puhuakseni, vieläkään ole täysin varma, mutta siihen nyt kuitenkin tuli keltaiset nepit.


Yhdet olohousut ihanasta ohuesta ja laskeutuvasta neuloksesta, jonka ostin aiemmalla lanilla hdeltä naiselta. Värjäsin itse kankaan ruskeaksi. Nyt vain mietin, olisikohan se sittenkin pitänyt värjätä mustaksi. Alkuperäinen väri oli ollut harmaa ja aiempi omistaja oli sen värjännyt tiilenpunaiseksi, joka ei taas ollut minulle ollenkaan mieleen. Parempi se näinkin on kuin tiilenpunaisena. :)


Pari paitaa ja kaavamuunnosta.
Siniseen paitaan ajattelin vielä tehdä muutoksia, esim isontaa pääntietä hiukan. Helma on myös vähän lyhyt, mutta se saa nyt olla. Turkoosi Pitsii -paita onnistui ihan kivasti pienine yksityiskohtineen.


Rusetti rinnan alla. ♥

Paljon minulla jäi vielä ompelematta ja nyt en ole omiini kerennyt taas keskittyä kotona ollessa ollenkaan. Jospa sitä Jarkon loman loppu puoella voin taas vähän ommella ja pienentää pinoa.
Näihin olen kuitenkin tyytyväinen ja iloinen, että sain edes tämän verran aikaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti