sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ompelu lauantai

Nyt on tytölle muutama vaate lisää koossa 74 cm. Mutta vielä pitää tehdä lisää. Ei näillä pääse kuin vasta alkuun.


Omppu-siksak -body on trikoinen ja hakaneula-bodyn tein collegesta. On edes yksi helposti puettava paksumpi body näin talven tullen. Kaikki bodyt tein vinolla etunapituksella, siitä kun on tullut suosikkini; body on helppo pukea ja riisua, mutta silti se ei ole kuuma edestä, kun siinä ei ole kahta kerrosta kangasta päällekäin.


Omppukaverukset body ja paita.


Bodyjen haaroihin laitoin vain kaksi neppiä, kun kolme tuntuu vähän liialta. Nykyisissä on kolme ja paremmin menisi kahdella. :)


"Rakkaudella ommeltu"Omppua ja oranssia.


Leikkasin hihat vähän lyhyemmmiksi ja laitoin niihin pidemmät resorit ranteisiin. Toimii. :D


Kissi-paita, juuri hyvä tähän talouteen. Meinasin aluksi laittaa turkoosit kantit, mutta huomasin että oikean turkoosi olikin loppu ja kun ajattelin jotain muuta, niin ommellessa se sitten unehtui ja siitä tuli aika musta. Mietin kyllä, että voisin aplikoida tuohon vaikka jonkun sydämen tai jotain muuta kivaa, samalla se antaisi vähän väriä. <3Yöpuku.
Toisaalta kyllä mietin miten meidän vauhtihirmu saa tällaisessa unta.


Metsän karnevaalit.


Kaavana käytin muistaakseni OB:sta tuttua Soma-bodyä, mutta piirsin siihen pidemmät hihat ja lahkeet. Halusin tytölle mukavan yöpön, jossa saa haarat kokonaan auki, niin mahdollinen vaipanvaihto onnistuu helposti. En löytänyt itseäni miellyttävää kaavaa, niin muokkasin sitten oman. Kun uusin Ottobre ilmestyi, niin siellä oli joku muukin keksinyt tämän, kun minun mielestäni siellä on yksi kaava aika lailla samanlainen kuin tämä yöppö. :D


Tässäpä saavutukseni tältä viikonlopulta.... tähän mennessä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti