tiistai 8. huhtikuuta 2014

Viikot vierii Rv 37 (36+0)

Ui jui jui!
Ei tässä voi muuta sanoa. Aika vaan kulkee.
Eilen oli neuvola, mutta ei sittenkään sitä lääkäriä, kun oli sairastunut tai muuten estynyt tulemasta paikalle. Neuvolatäti ei ollu kuitenkaan peruuttanut aikaa, kun viikkoja on jo kuitenkin näin paljon. Lääkäri olisi ottanut nyt streptokokki -näytteen, mutta sen otti sittenkin nyt oma neuvolahoitaja. Masumitta (sf) oli 32 cm ja asettui kauniisti keskikäyrälle. Sykkeet oli oikein hyvät ja siellä sitä vaan köllittiin pää alaspäin (rt tarjonta) ja selkä oli vasemman kyljen puoella. Hemoglobiini oli vähä alhaalla (107), mutta kun muuten ollu aina niin hyvä, niin ei huolestuta. Onhan tässä ollu aina välillä kunnollakin väsymystä, mutta siihen sitten rautaa vaan vähän enemmän napsimaan, niin pitäisi helpottaa. Ja niistä noloista vaivoista, joista aiemmin jo kerroin, hoitaja vaan totesi, ettei näe mitään erikoista ja värikin on hänestä kellertävä. Ei siis mitään kummallista. Varasi kuitenkin vielä ensiviikolla mulle lääkäriajan ja katsoopa sitten siinä samalla kohdunsuunkin. Eli ensviikolla taas uus visiitti sinne. Seuraavista ei olekaan sitten vielä tietoa. Jospa ne alkaa soittelemaan perään, jos jonnekin ois pitäny mennä tjs. ;)

Ihanaa! Tänään tuli paketti joka sisälsi kankaita!
Pääsen siis ompelemaan sen kauan mietityn kassin. Ja olipa siellä kankaat neljään uuteen sohvatyynynpäälliseenkin. ;) Ja yksi puuvillainen, punapohjainen sydänkangas, jos siitä keksisi jotain kivaa. Eli ompelua tiedossa lähipäivinä. Kappas kummaa! ;)

Oon kyllä netistä katellu jotain aivan ihania kankaita, vielä kun kehtais tilata.
Tässä muutamista kuvaa:


Tämä jätski ois niin NAMI! Tästä voisi tehdä vaikka mitä! Ideoita ois vaikka kuinka.


Oranssia tai samanlaista keltaista tai muuta väriä, voisi sitten taas yhdistää hyvin noihin kuviokankaisiin.


Ronsutuksetkin on NIIN IHANIA! Kuvitelkaa nyt joku ihana body tai housut tai vaikka mahdollisesti mekko tästä. IHANA!Hakaneulat ois sitten ihan minulle. :D Vois niistä jotain kivaa, vaikka pipon, kehittää muksulle. Mutta ajattelin, että joku kiva tunika tai mekko vois olla tästä aika hauska.
Kaikki kuiosit mitä nyt tähän laitoin, on siis puuvilla trikoota. Onneksi, tai no onneksi ja Onneksi, tuo hakaneula kangas on juuri nyt loppunut, niin ei ole niin suurta kiusausta ostaa näitä herkkupaloja, voin siis odottaa hyvinkin seuraavaan rahapäivään asti. :D

Jospa minä huomenna aamusta alkaisin sitä kassia väsäämään, niin sen saisi valmiiksi ja pakattua sairaalaa varten.
Huomenna olisi sitten taas Haikarakahvila ja sinne on mentävä. :) Jospa sinne tällä kertaa ilmaantuisi enemmän porukkaa, niin pääsisi kunnolla rupattelemaan.

Löysin muuten netin ihmeellisestä maailmasta jotain aivan ihanaa! Kappas kummaa! ;) Kaikki tuntuu tätä nykyä olevan ihanaa. Uusi lempi sanani: Ihanaa! ;D
Mutta siis... Kaikille on varmasti tuttuja Converse-kengät. Itse en niistä niin kauheasti välitä, vaikka ihan kivat ovatkin. Mutta löysin ohjeet miten vauvalle voi sellaiset virkata! Siis vauvan virkatut Converset! Aivan mahtavat!
Kuva lainattu Aarnilinnun blogista
Eikö ole SÖPÖT!
Pitää äitille sanoa näistä ja pyytää tekemään. Voisin itsekin koittaa, kun löysin todella hyvät ohjeet, mutta tilaan varmuudeksi myös henkilöltä joka nämä osaa varmasti tehdä. :D
Ohjeet löytyy siis täältä ---> Olemisen arvoitus - Virkatut Converset vauvalle

Näihin puheisiin voisi lopettaa tältä päivää.
Iltapala on jo syöty, suihkussa käyty ja muksu keksi taas hyvin tuntuvaa tekemistä, joten voisi olla aika siirtyä ristikon pariin rauhoittumaan ja siitä sitten tuutimaan.
Pusutukset ihanaisteni poskille, on ollut taas niin kiva päivä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti