sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tasan kk laskettuun aikaan...

Otsikko kertoo paljon. :)
Nyt alkaa jo jänskättämään. Tai oikeastaan se ei ole oikea sana, vaan ehkä enemmänkin odotus alkaa olemaan aika korkealla ja sitä vaan toivoo, että pian oltaisiin synnärillä. On minullakin toiveet!
Mutta tosissaan. Kyllä tässä kun harjotus supparit on alkanu lisääntymään ja Napsukan potkut runtelee kylkiluita, niin toivoisin, että h-hetki voisi olla jo vaikka tämän kuun puolella. Ei sitä minusta tarvitisisi toukokuulle odottaa. ;)

Kaikki alkaa kotona olemaan aika lailla kunnossa ja kohdillaan. Tosin minun ompelupaja vaan on vallannut naperon huoneen. Se pitää saada selvitettyä ennen sairaalaan menoa. En minä tuota kaaosta (tai no ehkä se on aika hallittu kaaos, mutta kuitekin) voi J:lle selvitettäväksi jättää. Mutta postissa olisi tulossa vielä yksi paketti, joka sisältää kankaita ja niistä pitäisi ainakin yksi kassi tehdä. Josta pääsenkin seuraavaan aiheeseen:

Pitäsköhän tässä jossain vaiheessa pakata ne sairaalalaukut minulle ja Naperolle? ;)
Jotenkin vaan tuntuu kummalle laittaa kassit valmiiksi ja odottamaan jonnekin. Mutta ehkä se ois parasta. Siinä tilanteessa ei ehkä aleta miettimään mitä sitä seuraavana tai sitä seuraavana päivänä päälle puetaan. Saatikka sitten muksullekin pitäisi osata pakata jotain mukaan.
Mitä ihmettä minä sinne mukaan laitan?
Omani osaan suunnilleen katsoa ja kyllä sitä aina itse sen verran osaa joustaa, että ilman jotain pikku juttua selviää tai ainakin osaa J:lle kertoa mitä sitä kotoa pitää vielä tuoda.
Mutta mitä laitan naperolle mukaan kassiin? :D
Pitänee alkaa kattelemaan netistä "listoja" mitä suositteleevat mukaan otettaviksi ja onhan mulla huomenna neuvola, pitänee siellä vaikka sitten rupatella tädin kanssa. Se on siis se viimeinen neuvolalääkärin tarkastus, mutta kai siinä sitten samalla kuitenkin tämän meidän oman neuvolatädin kanssa pääsee rupattelemaan, ainakin näin oli viimeksi kun oli lääkäriaika. No se on sitten huomenna.
Muutama kysymys tässä olisi kuitenkin esitettävänä lääkärille, pieniä vaivoja: ensinnäkin tämä polvi. Mikä ihme sitä vaivaa? Viikon alussa heräsin aamulla normaalisti ja hups! polvi oli venähtänyt tai jotain muuta semmosta. Miten se on mahdollista, varsinkin kun asennon vaihtaminen ei ole tätä nykyä mahdollista ilman heräämistä. Aivan äimänä olin ja olen vieläkin, polvi on nimittäin vieläkin kipeä. Ei kestä taitettuna sivulle viemistä tai kiertämistä tai kontillaan sen päälle varaamista. Aika pirun hankalaa!
Sitten toinen nolompi vaiva: Mulla on ollu valkovuotoa todella runsaasti ja se on kuulemma normaalia, nyt se on muuttunut vihreäksi! O.o Tuotaaa... Meinasin jo tänään soittaa OYSiin, mutta aattelin, että kun muuten olo tuntuu normaalilta ja muksu pyörii normaaliin tapaansa, niin odottelenpa vielä sen parikymmentä tuntia sen neuvolan alkuun. Mutta aika "pelottavaa"! O.o

No, joo....
Ehkä en jatka tämmösistä asioista enää. Ei ehkä ole kaikkein mielenkiintoisinta lueskella toisten ruumiin eritteistä. :D

Mutta ajatella, että LA on kk päästä! Ihan ihmeellistä! Siis neljä viikkoa ja pari päivää! Huih! Vaikka ihanaa onkin. Nyt vaan arvailuja tuleeko Napero ennen vai jälkeen? Kuinka kauan antaa itseään odotuttaa? ;)

Ompeluksia on tullut taas tehtyä ja niistä ajattelin kertoa seuraavassa päivityksessä kuvien kera. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti