perjantai 25. huhtikuuta 2014

Touhuiluja

Huh mikä päivä!
Siis jos nyt mentäis normaalilla minun rytmillä, eli siis tarkoitan sitä, ettei minulla olisi toista mukana kannettavana ja oma kroppakin sen kestäisi paremmin, niin olisin saanut aika paljon enemmänkin aikaiseksi. Mutta näissä olosuhteissa kyllä tuntee tehneensä tarpeeki tai jopa liikaakin. :D
Päivän ohjelmaan kuului siis ikkunoiden pesua. Sain pestyä olkkarin ikkunat ja muksun huoneen ikkunat. Makkarin ruutuihin en edes ajatellut koskea, koska niiden kanssa olisi ollut aikamoista taiteilua ja siinä olisi sitten itsensä tai muksun hajottanut. Ei turhia riskejä! Keittiön ikkunan olisi saanut helposti otettua, mutta laiskotus iski. :D Sen nyt voi tuosta luhtikäytävänpuolelta käydä mikä päivä vaan pesäisemassa. Sisäpuolelta vaikuttaa sen verran puhtaalta, etten sitä jaksa avata ja sisäpinnakin saa helposti pestyä. Jospa sen siis pesaisisi toinen päivä. :D
Pestessä tuli mieleen sitten partsin kalusteet: pöytä ja pari tuolia. Roudasin ne sitten kylppäriin + mukaan tuli grillin jalusta, jotka sitten saivat kunnon pesun suihkun alla. Kyllä niissä pesemistä olikin. Huh! Mutta puhdasta tuli ja siinä samalla sitten huomasi, että taitaavat kaivat uutta maalipitaa päälleen. Kalusteiden pesun jälkeen vuorossa oli vielä itse kylppäri ja sen viemäri. Tuli puhdasta!
Kun olin saanut sen uuden maalipinta-ajatuksen päähäni, niin ei se auttanut muu kun lähteä k-rautaan ostamaan maalia, uusi pensseli ja pari vaahtomuovisutia OsmoColorin levitystä varten. Kotona sitten syöpäsin ja ei muuta kun partsille maalaamaan. Johan alkoi ilme muuttua. Ihanan puhtaanvalkoiset ja siistit kalusteet! Tiedä sitten kuinka kauan, mutta jospa pinta pysyisi taas pitkään hyvänä, niin olisi helpompi puhtaanakin pitää.
Huomisen ohjelmaan kuuluu sitten parvekkeen pienten tasojen vahaus ja kalusteiden kulutuspintojen toinen maalaus. Nämä siis teen, jos sää ja kroppa sallii. :D Nyt nimittäin kroppa ilmoittaa jo vähän, että muista rauhoittuakin välillä. Iskias alkoi vähän vaivaamaan päivän koitosten jälkeen ja supistukset on taas olleet ihan mielenkiintoiset, siis ne on kyllä huomannut.
Sitä kun sanotaan, että seksi, sauna ja siivoaminen olisivat parhaat lääkkeet synnytyksen käynnistymiselle, niin mitä jos tuohon kolmen Ässän jatkoksi lisää vielä sutimisen, sahaamisen ja saumuroinnin. Parantaako se todennäköisyyttä että pian pääsisi lähtemään synnärille? ;) Kaikki Ässät siis käyttöön!

Ai kauhistus!
Tänään on muuten Kankaidenyö! Ja minähän sorruin heti! Oli vaan pakko saada niitä ihania kankaita mitä tuolla aiemmin jo kuolasin. Eihän ne kaikki alessa olleet, mutta otinpa silti. Mukaan siis lähti sitä mustaa hakaneulakangasta ja vihreää jätskikangasta. Toisesta nettikaupasta sitten lähti Kankaidenyön alepaloja mm. vihreää pöllö-, pilvi-, ja tähti-trikoota ja itselle vielä ihanaa koru-trikoota. Tuosta hakaneula- ja korutrikoosta ajattelin tehdä itelle muutaman tunikan/mekon kesäksi. Olisi sitten itellekin muutama kiva rytky päälle laitettavaksi :)

Koruja korujen ystäville! -jersey - Pikkupiltti.com


Mussukat Ice Cream Trikoo, lime - Laten Taikamaa -verkkokauppa


Hakaneula Trikoo, musta - Laten Taikamaa -verkkokauppa

Semmoisiin tuli tuhlattua sitten vähäisiä rahoja, mutta ihanaa päästä ompelemaan taas lisää. Kunhan tuo partsi on kunnossa, niin sitten olen jälleen nenä kiinni ompelukoneessa. :D Ja kunhan hyvän kaavan löydän, niin ihana tehdä välillä jotain myös itselle.

Mutta nyt kone kiinni ja nuppi tyynyyn. Kauniita unosia kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti