torstai 24. maaliskuuta 2016

Poni

Minulla kun oli ennen joulua pieni ponitehdas kotona, Vivea ja hänen kaksi serkkuaan saivat kukin oman ponin. Yksi kaverini kyseli joulun jälkeen haluaisinko tehdä myös hänen tyttärelleen oman pinkin ponin. No toki!
Pinkkiä tai vastaavaa kangasta ei minun varastoissani juurikaan ole, kuten minun värimakuni tuntevat tietävät. Ei muuta kun keula kohti Eurokangasta ja sieltä löytyi tällaista vähän joustavaa velouria, joka sopi tarkoitukseen oikein mahtavasti.
Ajan ja inspiraation puutteen takia ponin teko venyi maaliskuulle, mutta sain sen silti tehtyä heti kun sen sain aloitettua.

Tällainen Hattara-Unelma siitä sitten tuli:


Harjassa ja hännässä käytin omista varastoista löytyvää (joustamatonta) collaria.Poneillahan on tottakai jokin kuvio pyllyssään. Tällä ponilla on tuollainen aplikoitu kukkanen.


Silmät on aplikoitu huovasta.


Tästä tuli kyllä ihana!


Näitä velourponeja voisi tehdä lisääkin. Aika ihana materiaali tähän. Kunhan valitse sellaisen velourin joka ei jousta liikaa.

Nyt poni on uudessa kodissaan ja pieni poninhoitaja on kuulemma tyytyväinen. ♥

7 kommenttia:

 1. Upea! Todella siististi toteutettu, ei varmasti ole ihan helpoimpia ompeluita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Ei ole ihan helpoimpia ompeluita, mutta kun ensimäisensä saa tehtyä, niin seuraavat ovat jo huomattavasti helpompia. :) Tosi mukavaa näperrystä näiden teko kyllä on, kun inspiraatiota on.

   Poista
 2. Aivan ihana! Vitsit kun itsekin osaisi tuollaisen tehdä niin olisi molemmat tytöt innoissaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Ei nämä niin vaikeita ole tehdä. Kannattaa kokeilla. Varmasti tytöt olisivat innoissaan kun löytäisivat omat ponit. :)

   Poista
  2. Mistä sait ohjeen poniin?

   Poista