sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä ja muta elämää

Aika sen kun lentää. :)
Ompeluket on jääneet nyt vähemmälle ajan puutteen vuoksi, mutta jospa sekin asia korjaantuu. Pääsiäinenkin oli ja meni. Sitä vietettiin perheen sekä miehen vanhempien voimin mökillä. Perinteisiin pääsiäisen pilkkikilpailuihinkin osallistuttiin.


Jarkko ja valtava saalis!


Minä ja julmetun kokoinen ahven!
Mutta ei se mitään, kyllä minä pääsin tällä sintillä kolmanneksi kun isoin kalakin palkittiin.


Vasemmalla yljäällä Jarkon suunnaton saalis ja sen alla minun vonkaleeni sekä kokonainen kala kokoelma, jonka pilkkijänä oli Jarkon isä.
Tällä saaliilla ei kyllä suurinta saalista voitettu. *nauraa*
Ihmettelen vaan, miten voittaja oli nostanut kaloja 1 116 g verran! Siis 1 116g! Minun sintti paino muistaakseni 67g! Itkisin jos ei naurattais. :D


Mitä tulee kun yhdistää lumen, pulkan ja mäen?
No, luminen pulkkamäki tietenkin!
Siellä sitä isi ja tytär otti miehestä mittaa mäessä. Hauskaa tuntu olevan. Ihanat ♥


Isi ja ukki lähtivät pilkille kalastelemaan syöttikaloja, niin minä ja Viipukka ajateltiin mennä myös pienelle kävelylle jäälle ja tarkistamaan saaliiden määrä. Ei ollut paljon kehumista, mutta mitäs siitä. :)Vaikka ne ompelukset ovatkin jääneet vähiin, niin olen sentään jotain kivaa käsilläni tehnyt.
Tästä päästäänkin viimeisimpään projektiini; keinuhevoseen!
Vuosi sitten, Viveaa vielä odottaessani, sain työkaverilta keinuhevosen. Aivan ihana perinteinen ja hyväkuntoinen. Viipukkakin tuntui olevan samaa mieltä; ensimäisen kerran kun sen näki (n. kk sitten) ilme oli niin haltioitunut ja täynnä riemua. Jos olisi osannut hyppiä ilosta olisi sen tehnyt. Voi sitä riemun kiljahtelua. ♥
Päätin vähän kunnostaa sitä kuitenkin. Tai no kunnostaa on väärä sana, ajattelin maalailla siitä uuden pollen.
Rautakaupassa käytyäni joku pieni tyttö löysi maalit ja pensselin ja oli ihan sen näköinen kuin sanoisi "sinähän et sitten jätä minua pois tästä hauskuudesta. Minä maalaan myös!"


Yrityksen puuteesta ei voi ainakaan Viveaa syyttää. Tahto tehdä jotain noilla maaleilla oli kova, taito vaan aika vähissä. Siitä tulikin sitten useamman illan puhde minulle.
Siitä lisää sitten kun polle on saanut kokonaan uuden ilmeensä ja kuvionsa. :)

ITTE TEIN JA KIERRÄTIN -kirja
Mariko Palomaa
(Pahoittelen huonoa kuvanlaatua: hämärässä kännykällä otettu)
- kuva: Sisko -
Illat vierivät ja päivät vaihtuivat.
Ystäväni kansa jutellessa hän kutsui minut ystävänsä uuden kirjan julkaisutilaisuuteen. Käsityöihmisiä kun olen tottakai se kiinnosti!
Ja mikä parasta, pieni vapaa ilta tiedossa: irtiotto! Vaikka rauhallisissa merkeissä iltaa vietimmekin, eikä alkoholiakaan tullut itsellä nautittua alkumaljaa enempää, niin hauskaa oli.
Kirjakin oli mielenkiintoinen ja kaniisti toteutettu. Harmi, ettei minulla ollut käteistä mukana, muuten olisin itsellenikin se ostanut. Onneksi sen voi ostaa useimmista kirjakaupoista. :)


Kerrankin sain itseänikin laittaa jotenkin. Väriä ja erilaisia vaatteita.

 


Piimähirmu! Pieni ja niin rakas täystuho. ♥


Yksi päivä, kun en kerennyt sillä sekunnilla Viipukan perään makkariin lähteä, kohta jo kuului kolahdus. Seuraava ääni olikin hihitystä ja "läps läps läps". Kurkistus makkariin mitä siellä oli tapahtunut: voiderasia lattialla kyljellään avonaisena (lattialle tippuminen oli sen avannut) ja tyttö iloisena äitiä vastassa. Naama, paita, kädet ja suu täynnä voidetta ja sen mukainen oli myös lattia. Ei se pahalta kuvassa näytä, mutta rasva lattialla ei ole se kaikista suurin toiveeni.
Ei siinä auttanut kuin nauraa ja viedä muksu pesulle sekä paidan vaihdolle. Sadattelu olisi tuskin auttanut mitään. :D
Samaisena päivänä maistettiin ekaa kertaa myös kissan kuivanaksuja...


Ostin uuden rikkalapion ja siihen rikkalastan ja siitä oltiin todella iloisia sekä kiinnostuneita, niin minä kuin tyttö. Kuva tosin näyttää siltä kuin spartalainen soturi olisi hyökkäämässä sapelihammastiikerin kimppuun. :´D Minua se kiinnosti tosin enemmän siivous mielessä, ei niinkään keihäänä tai aseena.
 
300-300-2127725-656-272
Vai mitä mieltä olette, eikö näissä kuvissa ole jotain samaa? ;)
 Näihin kuviin ja tunelmiin. :)
Seuraavalla kerralla on taas luvassa jotain itsetehtyä tai tuunattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti