maanantai 5. toukokuuta 2014

Unia unia

Viikolla yksi kaveri kertoi nähneensä unta, jossa meidän napero syntyi sunnuntaina 4.5. Oltiin kuulemma päästy samoin tein kotiin ja tämä kaveripariskunta oli meillä visiitillä. J kanteli naperoa onnellisena olkkarissa ja kaikki oli mallillaan.
Tällainen enneuni. ;)
Nyt kello kääntyi jo maanantaiksi 5.5, mutta muksu yhä piilossa. Toisaalta lähtö synnärille voi tulla piankin. Supisteluja ollut pitkin päivää ja nyt ovat melko kovia jo. Yhdessä välissä keskimääräinen supistusten väli oli n. 5,5 - 6 min. Nyt se on kasvanut minuutilla kahdella, mutta voimakkuus on huomattavasti kovempi.
Josko sitä kohta olisi aika?! :)

Unista vielä: eräs toinen oli kuulemma nähnyt viimeyönä unta että saatiin poika. Oih! :)

Jotenkin vaan hihityttää kun muut näkee vauvaunia ja minulla pyörii ihan eri filmit yöllä. Viimeyönäkin näin jotain ihan älyvapaata James Bonti unta. xD
Viikolla kyllä näin jotain vauvaunta, mutta sekin oli jotain aivan skitsoa.
Olin jossain metsäteillä ajamassa skootterilla pitkiä matkoja. Yhtäkkiä olenkin sen skootterin ja lastenvaunujen kanssa Iisalmessa pohjolankadulla. Koitan siinä sitten molempia työntää ja äheltää niitten kanssa. Nostan sitten vastasyntyneen naperon kopasta ja hän on todella painava. Hyvä jos jaksan mitenkään kantaa. Siinä sitten koitan jotain äheltää vauvan kanssa, mutta en tiedä mitä, eikä siitä muutenkaan mitään tuntunut tulevan. Joihinkin tällaisiin olosuhteisiin heräsin.
Kummallisia unia. En kyllä paljon muita vauvveliunia olekaan nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti